FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Resmi Vesikalarla Fuhuş...

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Resmi Vesikalarla Fuhuş..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Bu mesleğin tarihçesi cinselliğin tarihçesine dayanır.Bizim burda sorgulamamız gereken nedir?Bu batağa nasıl, kim tarafından,hangi koşulların yoksunluğundan düştüğümüdür yoksa bu sistemmi dir? Bu bir meslek, karşılıklı ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2008, 10:52 PM   #11
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor
Cevap: Resmi Vesikalarla Fuhuş...

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mesleğin tarihçesi cinselliğin tarihçesine dayanır.Bizim burda sorgulamamız gereken nedir?Bu batağa nasıl, kim tarafından,hangi koşulların yoksunluğundan düştüğümüdür yoksa bu sistemmi dir? Bu bir meslek, karşılıklı bir alış veriş ve bunun belgeli olması gerekli olan..Genelevlerde çalışan kadınların düzenli sağlık kontrolü bu mesleğin uygulanması konusunda belirlenen kriterler ,mekan seçimi, en azından bunu meslek olarak seçmiş yada seçtirilmiş kadına güvence verir.Türkiyede fuhuş sorunun artması tamamiyle ekonomik sebeplere bağlıdır..Belgeli çalışandan çok belgesiz ve ayrıca hiçte doğru olmayan koşullarda çalışan kadın(erkek) çok fazladır...Vesika biraz ajite edilmiştir ve o yüzden bizleri bu sözcük irite eder.Zira yaptığı işi başkaları tarafından resmileştirmek istemez kadın veya erkek....

Aslında konuyu açan hakan bey in asıl amacı genelevlerin kapatılması konusumudur...Şahsen bana öyle geliyor...

Kadınların düştüğü bu batağa "meslek" kelimesini bir türlü münasip göremiyorum.
hele hele bu insanlık onuruna yakışmayan beraberliğe "karşılıklı alış veriş" hiç diyemiyorum.

Evet, asıl amacım kadınların onurunun, haysiyetinin, şerefinin, namusunun resmi belgeler karşılığında satışa sunulması ve bu kazancın kutsallaştırılması fikrini çürütmek !...

Asıl amacım ve arzum, fuhşun ortadan kaldırılması !...
Bu hem kolay, hem de oldukça zor...

Kolay diyorum, çünkü ailelik kurumuna değer vermeyen batı'nın, düşünce ve hayat felsefesini kendi insanı üzerinde uygulamaya kalkmayan düşüncenin kafalara yerleşmesi ...

Zor diyorum, çünkü kadınına değer vermeyen düşünce, kadınların cinselliğini ticari amaç için kullananların önünü açarsa, okullardaki eğitim sistemini tekrar düzenlemezse, televizyonlardaki "hibbi" progların yerine, eğitici ve öğretici programları getirmezse ve insanına insanca yaşayacağı ücreti vermezse işte o zaman çözüm gerçekten zor, hem de çok zor...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 26-03-2008, 11:42 PM   #12
Aktif Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

hem fuhuştan vergi alacaksın hemde vergilendirilmiş kazanç kutsaldır diyeceksin

kaçak fuhuş yapana afişe kadın vergili fuhuş yapana iş kadını diyeceksin

sonrada soklarda bizler kadın haklarını en çok savunan kesimiz diyeceksin

fahişenin biri güzel bir kürkle sokaha çıkar hayvanları koruma dernehinden bir kadını görür sert bir uslupla bu kürkkü yapmak için kaç hayvanın kanına girdiler biliyormusun? der
kadında:
peki benim bu kürkü ala bilmem için kaç hayvan benim kanıma girdi sen onu biliyormusun.. diye düşündürücü bir cevap verir

hayvan haklarını savunurlar fuhuşa düşmüş kadın haklarını savunurken bu dağal ihtiyaç diye biliyorsa

bu sistemin yorumunu size kalmış daha ne diim.

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27-03-2008, 12:21 AM   #13
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Tamam hakan arkadaşıma katılıyorum asla meslek olarak görmüyorum ama şunu da göz ardı etmemek gerekiyor bu kadınları zorla bu işe iten kendi eşleri bile oluyor zavallı kadınların sırtından para kazanmaya çalışan insan demeye dilim varmıyor kişiler var bunlar için ne demeli ...

Etiketler
fuhuş, genelev, kadın, resmi, vesika

Seçenekler
Stil