![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "komik bir 32.gün" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar geçen şu meşhur 32.günlerden birini seyretdimde tuhafıma giden bir sözü sizlerle paylaşıyim dedim orada bulunan sözde ATATÜRK cüler şöyle diyorlar:benim kullandığım oyla köylü birinin kullandığı oy aynı olmamalı peki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komik bir 32.gün arkadaşlar geçen şu meşhur 32.günlerden birini seyretdimde tuhafıma giden bir sözü sizlerle paylaşıyim dedim orada bulunan sözde ATATÜRK cüler şöyle diyorlar:benim kullandığım oyla köylü birinin kullandığı oy aynı olmamalı peki büyük önder ATATÜRK köylü milletin efendisidir derken size ne miras bırakmıştır diye sormazlarmı peki siz süper meydanlılar sizce oy kullanmada bir eşitsizlik varmı köylüler oy kullanmamalımı nedersiniz dip not 32.gün varken komedi filimi seyretmem Konu atmaca34 tarafından (24-03-2008 Saat 05:07 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: komik bir 32.gün Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: komik bir 32.gün program tartışma programı olarak değilde eğlence programı olarak yayınlansa daha uygun bir isim olur sanıyorum hala gülüyorum ya adam diyorki akp %47 oy aldı ama köylünün oyunu aldı... ne o? sizi köye sokmadılarmı diyesim geldi bir an |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |