![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Doğruluğunu araştırmadıgım yazıyı yazanın hikayesidir ,araştırmayada gerek duymadım Yoksa İranda yapılan devrim de gerçektir,yapılış şeklide gerçektir, İran'ın bugunku durumuda gercektir. Zaten yukardakilerin gerçekliğine inanmasam yazıyı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
| |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
Bence okumak yetiyor , ama farklı kaynaklardan okumak ve düşünerek konuyu yorumlayıp beynınde gercek yerine oturtmak yetiyor. İkinci konu ise burası forum sitesidir , tabiki tartışmalar olacak, tabiki farklı konular acılacak , farklı görüşler olacak. Bizim görevimiz tartışılacak konuları bulup foruma taşımak , tartışmanın seyrini, seviyesini kontrol etmektir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Konuyu eleştirmiyorum. İsteyen istediği konuyu açabilir ve meşru sınırlar içerisinde tartışabilir. Buraya kadar güzel, problem yok. İran medeniyetinin İslam medeniyetiyle aynı kefeye konulması ve aba altında sopa saklanılması ister istemez üzüyor insanı... Şu gerçek net olarak bilinmelidir. "İran = İslam" değildir. Tarih boyunca "İran" hep "İslam" ülkeleriyle savaşmıştır. İran'ın İslam inancı Türkiye ve %95 dünya müslümanları inancına zıtlık arzeder. Bir gazetenin tirajını arttırmak için insan aklına gelmeyecek dalaverelerle karanlık oyunlar oynaması hep bu akbaba zihniyetidir. Hele hele Cumhuriyet'e, Atatürkçülüğe yapmacık görüntülerle sarılan rüyalarını kıpkırmızı tablolarla süslü görenlere diyorum ki, İyi rüyalar.... |
| | |
| | #14 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
| |
| | |
| | #15 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
Benım soylemek istediğinde yukarıda budur. Farklı tarihçilerden okuyacak doğrusuna sen karar vereceksin. Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | ||
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
"Tarih boyunca "İran" hep "İslam" ülkeleriyle savaşmıştır. İran'ın İslam inancı Türkiye ve %95 dünya müslümanları inancına zıtlık arzeder" Evet bende bu cümleye aynen katılıyorum ve inanıyorum. | |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Şimdi bir çok kişi İRAN=İSLAM değildir demiş... peki şöylemi sizce ARABİSTAN=İSLAM......Veya ne??? |
| | |
| | #18 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
İSLAM = Allah (C.C)'ın Adem A.S.'dan itibaren bütün peygamberlere, bütün insanlara gönderdiği din'in adıdır. Hz. İsa'ya da Hz. Musa'ya da Hz. Muhammed aleyhisselam'a da gönderilen din'in ismi İSLAM 'dır. Gelelim 21. yüzyıla... Şuan dünyada İslam ülkesi yoktur. Halkı müslüman olan ülkeler vardır. Bahsettiğiniz Suudi arabia'da kralın insiyatifi uygulanmaktadır. İran'ın durumu zaten karışıktır. | |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Arkadaşım, güzelde senin verdiğin de cevap mı şimdi, güney hanımın istediği cevap bu değil ki! Onun niyeti üzüm yemek değil bağcıyı döğmek, Emeğinize sağlık. Güney hanım söz başka konularda size "mecazi manada ve özellikle inanmadığınız inanç konularına çomak sokmanıza" bizzat ben yardımcı olacağım. Yeni katılanlardanda o kadar sevindiniz ama kesik kesik destek geliyor, ben onları da aratmayacağım görünüz.İyi forumlar. |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İran'lı felsefe öğretmeninin Kaleminden Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |