![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "örümcek beyinler kimdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: k.mutluluk ´isimli üyeden Alıntı Ülkemizin tarihine bakarsak bugünkü Türkiye Cumhutiyeti'nin varolması için binlerce kadınımız,erkeğimiz,bacımız kanlarını feda etmişlerdir.Kadınlarımıza yasal haklar tanınmış ve erkek ile eşit haklara sahip olmuşlardır.Yani ülkemizde demokrasi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? kendi çıkarları için ülkesini kullanan insanlara yazıklar olsun paylaşımın için tskler |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? Sevgili Gülüm ve Gökay yorumlarınız için teşekkür ederim.. ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? süper paylaşım bunada itiraz edenler çıkar emin ol :D
__________________ Sen içerde ben dışarda Oy mapusluk mapusluk |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? teşekkür ederim..catpity her görüşe saygımız vardır...mühim değil. örümcek beyinlere tahammülüm yoktur sadece!!! ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? K.Mutluluk nede güzel yazmış.Beynine,yüreğine,ellerine sağlık.İşte böyle dostlar çekinmeden,yılmadan,korkmadan ve en az namussuzlar kadar cesaretli,namussuzlar kadar örgütlü olmadıkca-ki olmak zorundayız-bu işi başaramayız. Burada söylediklerim kesinlikle "akıl vermek,öğüt vermek" olarak algılanmamalıdır.Bizimkisi örümcek beyinlerin 1970 ve 1980'lerdeki örgütlenmelerine dışarıdan tanık olmuş emekli bir bankacının deneyim aktarmasıdır.Bu yüzden diyorum ki dostlar, sıkı sarılalım birbirimize,nerede bir çağdaş insan gördük,bulduk gerçektende ilgilenelim,tıpkı onlar gibi hatta onlardan daha da ileri giderek.Burada bir anımı anlatmadan geçemeyeceğim;1979 Ara seçimlerinde İstanbul/Çeliktepe Cumhuriyet İlk Okulu'nda ilerici bir partinin "Parti Müşahidi"yim.Tabi tüm partilerin olduğu gibi gerici bir parti'nin de temsilcisi var orada. Yalnızlık duygusu yaşamasın, "ilericiler burnu büyük insanlar" demesin diye biraz ilgilendim.Daha sonra bu şahıs benim ilgimi yanlış yorumlayarak çagdışı kitaplar getirmeye kalkıştı çalıştığım bankanın şubesine. Bir çoğunuz tanık olmuşunuzdur,İstanbul'da bunların yoğun olarak yaşadığı bir semt'e başı açık yaşlı bir bayanı otobüs'e bindirin,tek bir kişi ayağa kalkıp yer vermez.Yirmili yaşlarda bir türbanlı bindiğinde ise, en az birkaç kişi yer verir. İşte değerli dostlar, bunlar o günlerden beri her gün bir tuğla,bir tuğla daha koyarak "binayı bitirdiler." Biz Atatürk'cüler,Laik Cumhuriyet'ciler,çağdaş demokrasiden yana olanlar ise, bir türlü birleşemedik birbirimizi anlayamadık ve çağımızın en büyük devrimcisinin bizlere emanet ettiği o muazzam eseri örümcek beyinlere teslim ettik."Her şey bittimi?" hayır ama koca Nazım'ın dediği gibi;"KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA,YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ..!" |
| | |
| | #17 | |||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 62 Rep: 6088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? K.mutluluk, Gerçekten tebrik ederim. İsabetli bir yazıydı... Sevgili Yücel, Senin için aynı şeyleri yazamayacağım. Ak'la Kara'yı birbirine karıştırmışsın gibi geliyor bana... Çünkü, K.mutluluk isimli kardeşin yazdıklarını onaylamışsın, arkasından bunları yazmışsın. Alıntı:
Alttaki yazılanlarla çelişmiyor mu sence ? Alıntı:
Bu ilerici parti dediğinizle, Gerici parti dediğiniz Türkiye Cumhuriyetinin meşru partileri değil mi ? Bu partilerin taraftarları T.C'nin vatandaşı sayılmıyor mu? Niçin gerici ? Sizin zihniyetinizi paylaşmıyor diyemi ? Paylaşma zzorunluluğu var mı ? Çağdışı kitaplar dediğiniz, din'i kitaplar mı ? Birinin sizi önemsemesinin neticesi bu mu olmalıydı ? Gelen hediyenin size uyup uymadığından ziyade o nun bir "hediye" olması daha önemli değil midir ? Alıntı:
"Bunların yoğun olduğu" derken, Ne demek bu şimdi ? | |||
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? Bay Hakan 2034, Ben "Ak'la Kara'yı" birbirine asla karıştırmam.Çunki,yaşam biçimim ve dünya'yı algılayışım doğmalara karşıdır.Pozitif bilimlerden,bilimsel düşünceden az çok nasiplenmiş biri veya birileri kesinlikle "Ak"ın ne denli "Kara" olduğunu bilecek kadar akıllıdırlar.Anılan yazımda size seslendiğimi de anımsamıyorum. Anlamanıza yardımcı olması açısından hemen belirteyim;ben sadece çağdaşım olan ve "dost" olarak nitelendirdiğim site üyelerine seslenmiştim.Halbuki sizin alınganlık göstermenize de ben bir anlam veremedim. |
| | |
| | #19 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? Alıntı:
dıleklerınıze katılıorum saygılar | |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: örümcek beyinler kimdir? Övgü dolu sözlerin için içtenlikle teşekkür ederim değerli dostum.Bizler omuz omuza safları sıklaştırırsak laik Cumhuriyet'imizin üstündeki bu kara bulutları mutlaka dağıtırız.Hele sizin gibi genç dostların kararlılığını görünce umudumuz bir kat daha artıyor. İçten sevgilerimle, |
| | |
| | |