![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "türkiyede işsizlik varmı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "sizce türkiyede işsizlik varmı? yada söylendiği kadar varmı? 1)evet var 2)hayır yok 3)söylendiği kadar olmasada var..."
| Anketimiz: türkiyede işsizlik varmı? | |||
| evet var | | 22 | 73,33% |
| hayır yok | | 2 | 6,67% |
| söylendiği kadar olmasada var | | 6 | 20,00% |
| Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | türkiyede işsizlik varmı? sizce türkiyede işsizlik varmı? yada söylendiği kadar varmı? 1)evet var 2)hayır yok 3)söylendiği kadar olmasada var |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? iş varda ... kaldırıp çalışacak, adam yok.... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: İSTANBUL Yaş: 29
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? tabiki Türkiye de işsizlik var. Yeni iş alanları açılmadıkça, Emekli olanlar inatla istirahate çekilmedikçe ve emeğin yerini giderek makinalar aldıkça hepte olacak diye düşünüyorum kısaca daha nasıl özetlenebilirki. |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? bu sıkıntı geçecek.. çünkü heryerde iş ilanı var ama LİSE MEZUNU ve askerliğini yapmış birey istiyolar..şu anki nüfusun çoğu genc ve askerliğini yapmamış... okuma oranı artıkça iş olanağıda artacaktır... buda demek oluyoki 1-2 sene içinde bu işsizlik lafı lügatımızdan çıkacak..(inş../nazar değdirmezlerse) |
| | |
| | #6 | |
| Banned | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? o da senin düşüncen//ama ben hiç üniv. okuyupta işsiz kalan görmedim... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 13
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? Çok ama yetenekli olanlarda var onları değil de diğerlerini alıolar kafam almıo :Extranado: |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? şöyle dertli dertli bahsedeyim olmasmı be kardeşim var tabiiii |
| | |
| | #10 |
| Banned | Cevap: türkiyede işsizlik varmı? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |