FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Demokrasi anlayışındaki Kimde? Bizdemi?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Demokrasi anlayışındaki Kimde? Bizdemi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bizimkiler karikatürstleri, gazetecileri mahkemeye verip para kazanırken İtalya başbakanı kendisi için ölüm ilanı veren karikatüristi arayıp teşekkür ediyor Alıntı: Güvenoyu alamayıp istifa eden İtalya Başbakanı Prodi kendisi hakkında ölüm ilanı ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-01-2008, 06:59 PM   #1
SITE ADMİN
 
YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Samsun/TURKEY
Yaş: 33
Mesajlar: 5.327
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet:
Rep Gücü: 291 Rep: 28332
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Demokrasi anlayışındaki Kimde? Bizdemi?

Bizimkiler karikatürstleri, gazetecileri mahkemeye verip para kazanırken İtalya başbakanı kendisi için ölüm ilanı veren karikatüristi arayıp teşekkür ediyor

Alıntı:
Güvenoyu alamayıp istifa eden İtalya Başbakanı Prodi kendisi hakkında ölüm ilanı veren karikatüriste teşekkür etti.

İtalya'da Başbakan Romano Prodi'nin, hükümetin güvenoyu alamamasının ardından kendisi hakkında ölüm ilanı ve taziye mesajı yayımlayan karikatüristi telefonla arayarak, kendisine teşekkür ettiği ortaya çıktı. İtalyan basınında bugün çıkan haberlere göre, L'Unita gazetesinde çalışan ünlü karikatürist Laura Pellegrini, teşekkür için kendisini arayan kişinin başbakan olduğuna inanamadı.

Karikatürlerini "Ellekappa" diye imzalayan Pellegrini, L'Unita gazetesinin Pazartesi günü çıkan "M" ekinde kendisine ayrılan sayfayı, karikatür yerine Prodi hakkındaki ölüm ve taziye mesajlarıyla doldurmuştu. Ölüm ilanı ve taziye mesajlarını içeren 11 kutucukla doldurulmuş sayfadaki tek konuşma balonunda ise Prodi kastedilerek, "Benim için artık o ölmüş biri" cümlesi yer almaktaydı.

Kendisi hakkındaki bu mizahı tebessümle karşılayan Prodi, daha sonra karikatürist Pellegrini'ni telefonla arayarak, "Çok eğlendim biliyor musunuz? Zor günlerde mizah insanın moralini düzeltiyor. Bu nedenle size teşekkür ettiğimi belirtmek için arıyorum" dedi.
Prodi, gelen telefon nedeniyle şaşkınlık içerisindeki Pellegrini'ye, "Hükümetim güvenoyu alamadı, ama ben ölmüş değilim. Hayattayım ve sapasağlamım" diye konuştu.

Pellegrini, kendisini arayan kişinin gerçekten Prodi olduğunu ise ancak telefon görüşmesi bittikten sonra anlayabildi. O an kendisine bir şaka yapıldığını zannettiğini belirten Pellegrini, "Telefonda fazla bir şey söyleyemediğim için üzgünüm. O konuşurken ben, arkadaşların beni işlettiğini düşünmekle meşguldum" dedi.

Pellegrini, telefon konuşması sırasında, hattın diğer ucundaki kişinin Prodi olduğuna inanmadığından, "Hadi, bırak şu taklitçiliği" dediğini de kaydetti. İtalya'da sol demokratların yayın organı olan L'Unita gazetesinin karikatüristi Pellegrini, Prodi'nin bu jestini takdire şayan bir davranış olarak niteleyerek, "Başının böylesine dertte olduğu bir dönemde, kendisini konu alan karikatürlere göz atması gerçekten takdir edilesi bir durum. Üstelik bununla yetinmeyip, seni arayarak ne düşündüğünü de açıkça söylüyor" diye konuştu.
hürriyet
__________________
Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır
YukseLL isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Seçenekler
Stil



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:39 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!



Search Engine Friendly URLs by vBSEO