![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Sigara yasağı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı dostum zaten yazarken dediğin %60 dan söz etmiştim ben o %60 ın içinde değilim bak alınıyorsan kızıyorsan sana bilgi vermiyim hani sen kurtul diye söylüyorum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Sigara yasağı Alıntı:
mütevazi (!) tavrın da ortaya çıkmış oldu böylece . dedem derdi ki; kızım seni birileri birşeyden yada birilerinden kurtarmak istiyorsa,anlaki yardıma kendisi muhtaç olan bir insandır,bir nevi sana bu şekilde yaklaşmasının nedeni de muhtaciyetini örtmektir... saygılar bizden efen'im... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sigara yasağı Alıntı:
hani bu ülke yardım sever dernekler varya mesela çağdaş yaşamı destekleme vakfı türk kadınlarını koruma vakfı ATATÜRKCÜ düşünce vakfı.............sen çoğalta bilirsin bun lar yıllardır kendi mutaciyetlrindenmi yardımcı olmaya çalışıyorlar gerçi haksızda değilsin anlaştığımız bir konu olduğuna sevindim dip not.dostum diye hitap etdiğimde bayan olduğunuzu faketmedim gerçi dostum kelimesi güzel bir kelime ama kimileri yanlış anlıyor | |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Sigara yasağı Alıntı:
ne tür yardımlardan ve yardım yanlılarından bahsettiğimi bal gibi bildiğin halde birşeylerin ardına saklanmaya çalışman da ilginç doğrusu... herneyse,tüketmeyeceğim sözüklerimi... parmaklarım ağrımaya başladı yine,gereksiz tartışmalarla onları yorduğumda hep böyle yapar körolasıcalar ! kavramların temellerinde kalmayarak,bir ağacın birçok dalı olduğunu görebileceğiniz nice huzurlu günlere !... | |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sigara yasağı Alıntı:
tamam da super meydandakilerin %60 ın dışında olduklarını belirt istersen he belirtinkende birde özür dileyebilirsin tabi parmaklarına düşüncelerine değil ?fazla yüklenmeden | |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Sigara yasağı Ahh Tanrım ! kişi nasıl bu kadar bir konuyu ustaca saptırma marifetine sahip olabilir ! sigara yasağı hakkında görüşlerimin içinde tuttun üstadın sözlerini buldun çıkaracak. sonra yine gereksiz bir tavırla 'forumdan özür dile' diyorsun... kişi kendini bildikten sonra diğer bireylerin kendisi hakkında ne düşündüğü onun için ne kadar önem taşır ? hem neden üzerine alınsınlar? e be kardeşim herkes senin gibi kısır düşünceli mi ? ne ise artık cidden ilkokul 5. sınıf çocuğu ile tartışmaya girdiğimi düşünüyorum ve bu tartışma(!) yı kendimce noktalıyorum __bitti__ |
| | |
| | #16 | |
ah tanrım neler yapmışım ben ilkokul çocuğuyla tartışıyormuşum da haberim olmamış onun kadar bile düşünceli olamamışım demekki affet beni ve benim gibileri tanrım çok komik olmuşsun bir de dikkat etdim de üstat dediğin kişinin yetiştirdiği veya şöyle diim yetiştirmeye çalışyığı kişiler genelde aynı evin lambaları gibiler tek renk ışık saça biliyorlar fikirlere yenildiğinde kişilere saldırmasını iyi biliyorlar sosyal adeletleri bu olsa gerek fikirsel yetmez kişiselde tartışılmalı konumuz sigara yasağı ne senin dedenin insanlara şüpeli bak tavsiyeleri nede senin ustadının türk milleti aptaldır sözleri ben ce aynaya bakmak yeterli değil birazda kitaplara bak derim dip not:kusura bakmayın arkadaşlar konuyu biraz kişiselleştirdik sanırım ama kimin hatası olduğuna siz karar verin | |
| | |
| | #17 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sigara yasağı Aaaaaa ne yani iyi ki bi sigara içiyoruz yaaa.. aynaya da baktırdınız %60ın içine de dahil ettiniz tşk ederim yani çok naziksiniz arkadaşlar ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sigara yasağı bende sigara içen birisisim ama buradaki düşünceye katılmıyorum nedenmi.............yorumlar kişiselliğe kadar inmiş.......bana düşen sağduyuya davet sözler almış başını gitmiş |
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sigara yasağı ya simdi sigara yasagi ile ![]() KIRIKKALE’nin Karakeçili ilçesinde ilginç bir gelenek uygulanıyor. Damat evi, kız evine kına yakmaya giderken iyi bir horoz alıp, ağzına da sigara tutuşturuyor. bu tur Horozlara sigara icirme gelenekleri de kalkacak gibi gorunuyor. tiryakiler beni ilgilendirmez de , yukaridaki fotodaki gibi ilginc gelenekler kalkacak. birde su var, kanunlar sigara diyor. cogu yerde sigara adi ustune yogunlasmis. Pipo ve Puro icilirse yasak degil, |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sigara yasağı Sigara hep yasaklansın hepiniz rahat edin ve sağlıklı yaşayın...:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |