FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Türban"özgürlüğü" ....

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Türban"özgürlüğü" ...." başlıklı konu görüntüleniyor, "üzüntü değil bence gerçek ;)..."

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 10-01-2008, 01:03 PM   #21
Yeni Uye

catpity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Toplumlar üstesinden gelemeyecekleri sorunları gündeme getirmezler.Karl Marx

catpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhret
Cevap: Türban"özgürlüğü" ....

üzüntü değil bence gerçek ;)
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 10-01-2008, 11:52 PM   #22
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
catpity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İran güneydoğumuza düşer
arabistan güneyimize düşer gitmek isteyenler gider

dünyadaki en büyük tehlike din'dir

inanıp inanmamak özgürlüğü kısıtlanamaz,karşı konulamaz bir kişisel haktır.
yada inancını farklı kulvarlarda kullanmak'ta şahsın kendi hür iradesine bağlıdır..
mesela sen ALLAH'A onun peygamberlerine,meleklerine,kurana,içinde belirtilmiş kurallara,müslümanlığın gerektirdiği şartlara inanmayabilirsin,sana karışamayız.
bunun yerine tututuğun takımın şampiyon olmasına bu enerjini inanç olarak sevk edebilirsin.
sana asla mantıksız'sın sen diyemeyiz.
ama git diyene kızdıktan sonra git demek ne kadar mantıklı sana göre.bu çelişkiyi nasıl izah edersin.
sana göre türkiyede türban özgürlüğü isteyen şahıslar devletin düzenine ve anayasasındaki kurallara karşı çıkıyorlar,kabul etmiyorlar.ve sen bu sebepten dolayı onlara bu ülkeden yer göstererk git demeyi uygun görüyorsun.
kusura bakma arkadaşım sen az önce deniz gezmiş içinde yoldaş diye yazmıştın.kusura bakma çünkü ben sana inanmıyorum deniz gezmiş senin yoldaşın filan değil.

türban özgürlüğü isteyenlere git demenin temelindeki sebep devletin düzenine ve anayasaya uygun olmaması ise.
devletin düzenini bozmaya çalışmanında anayasaya aykırı hareket etmeninde kralını deniz gezmiş zamanında arkadaşlarıyla beraber yapmıştır..
özgürlük isteyen iki taraf doğru düzenden rahatsız'lar bi taraf isteğini yüksek sesle bile söylememiş,diğer taraf banka soymuş üniversite yakmış anarşi çıkarmış,bir çok insanın kendileriyle beraber ülümlerine sebep olmuş.sen kalkıp bir tarafa yoldaş diyecekesin öbür tarafa git bu ülkeden diyeceksin..demeye devam et ancak ses tellerini yorarsın.
sana bir tavsiye deniz gezmiş öyle sevilmez
nasıl sevileceğini senden önce yazanlardan öğren..
ve insanların ne amaç uğruna öldüklerini iyi kavra.

yazındaki tek doğru cümle. dünyadaki en büyük tehlike din'dir di.onuda eksik yazmışsın.
dünyadaki en büyük tehlike dinsizlik'tir
selametle kal.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 11-01-2008, 12:00 AM   #23
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

ayrıca kim bu konuyu türkiyede siyaset bölümüne açtı
rica ederim bu bir dini meseledir dini siyasete karıştırmayın..
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-01-2008, 01:35 PM   #24
Yeni Uye

catpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhretcatpity ün'ün ötesinde bir şöhret

benim türbandan kastım siyasi birşey belirtmek kullananlar içindi ;) o yüzden gitsinler dedim ;)
utanmasalar bu halk dilinde kara çarşaflılar devlet dairesinde çalışsın dicek belli bir kesim

Bana Deniz'i nasıl sevileceğini öğretecek kapasitede değilsin.
Ben türbanı sembol olarak kullananlara git derim başka bişe demem takarsa taksın.

benimde babannem ananem türban takar ama öyle kara çarşaf valan değil

serkan altay inan veya inanma ilgilendirmez beni :)

tekrarlıyorum insanlar din için birbirini öldürüyor
Haçlı seferleri,cihad vs.vs
Dini istismar ederek insanları sömürüyorlar vs.vs :)
Din en büyük tehlikedir bunu soylerken tek İslamiyet dinini alarak söylemiyorum anladın umarım ;)

bu sayfadan kaldır demıssın senın gıbı dusunen ınsanlar yuzunden bugun dini siyasete alet ettiler ... vermessen dinsizsin verirsen bizdensin diye
Alt 11-01-2008, 01:58 PM   #25
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dostum deyıp, sırtımdan vuranların, hayatımda bı an bıle yerı yok! Beylerbeyı

Blog Mesajları: 1
Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Alıntı:
benim türbandan kastım siyasi birşey belirtmek kullananlar içindi ;) o yüzden gitsinler dedim ;)
utanmasalar bu halk dilinde kara çarşaflılar devlet dairesinde çalışsın dicek belli bir kesim

Bana Deniz'i nasıl sevileceğini öğretecek kapasitede değilsin.
Ben türbanı sembol olarak kullananlara git derim başka bişe demem takarsa taksın.

benimde babannem ananem türban takar ama öyle kara çarşaf valan değil

serkan altay inan veya inanma ilgilendirmez beni :)

tekrarlıyorum insanlar din için birbirini öldürüyor
Haçlı seferleri,cihad vs.vs
Dini istismar ederek insanları sömürüyorlar vs.vs :)
Din en büyük tehlikedir bunu soylerken tek İslamiyet dinini alarak söylemiyorum anladın umarım ;)

bu sayfadan kaldır demıssın senın gıbı dusunen ınsanlar yuzunden bugun dini siyasete alet ettiler ... vermessen dinsizsin verirsen bizdensin diye

Sayın catpity yorum yada cevap yazar ıken ozellık ıle kalınlastırdıgım kısımlarda goruldugu uzre, uslubunuza dıkkat edınız! Herkez goruslerını ozgurce belırtme ve savunma hakkına sahıptır, karsıt goruslerde elestırılerınız yapıcı olmalı lutfen...

Serkan Bey sızde lutfen mesaj yazar ıken unuttugunuz bırsey olur ıse edit butonunu kullanınız. Zıra ustuste mesaj yazmak bıldıgınız uzre flood oluyor.

Konu Beylerbeyi tarafından (11-01-2008 Saat 02:02 PM ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-01-2008, 02:29 PM   #26
Yeni Uye

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın catpity yorum yada cevap yazar ıken ozellık ıle kalınlastırdıgım kısımlarda goruldugu uzre, uslubunuza dıkkat edınız! Herkez goruslerını ozgurce belırtme ve savunma hakkına sahıptır, karsıt goruslerde elestırılerınız yapıcı olmalı lutfen...

Serkan Bey sızde lutfen mesaj yazar ıken unuttugunuz bırsey olur ıse edit butonunu kullanınız. Zıra ustuste mesaj yazmak bıldıgınız uzre flood oluyor.

tamam dikkatli olmaya çalışırım.
tabi karşıdaki öyle olursa ;)
Alt 11-01-2008, 02:30 PM   #27
Aktif Uye

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Alıntı:
tamam dikkatli olmaya çalışırım.
tabi karşıdaki öyle olursa ;)
Anlayıs ve hosgorunuzıcın tesekkur ederım sıze dıken atana sız gul uzatınız ;)
Alt 11-01-2008, 02:58 PM   #28
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
serkan altay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca kim bu konuyu türkiyede siyaset bölümüne açtı
rica ederim bu bir dini meseledir dini siyasete karıştırmayın..
Açtığım konunun "din" le hiç alakası yok. Bu tamamaimyle siyasi bir uygulamanın yansımalarından alınmış bir alıntı.Ayrıca siyaseti din ile karıştıran malesefki siz ve sizin gibi düşünenler....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-01-2008, 08:29 PM   #29
Banned
Karanlığa söveceğine kalk bir mum sen yak ...

adania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolunda
adania - İCQ üzeri Mesaj gönder adania - AİM üzeri Mesaj gönder adania - MSN üzeri Mesaj gönder adania - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Açtığım konunun "din" le hiç alakası yok. Bu tamamaimyle siyasi bir uygulamanın yansımalarından alınmış bir alıntı.Ayrıca siyaseti din ile karıştıran malesefki siz ve sizin gibi düşünenler....
BENCEDE TURBANI SEMBOLLESTIRMEK ISTEMELERI YUZUNDEN BOYLE SORUNLARLA UGRESMA ZORUNDA KALIYORUZ VE BOYLE OLDUGUMUZDA DA DAHA COK TARTISIRIZ BEYLER VE BAYANLAR
adania isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-01-2008, 09:52 AM   #30
Aktif Uye

Alıntı:
adania´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BENCEDE TURBANI SEMBOLLESTIRMEK ISTEMELERI YUZUNDEN BOYLE SORUNLARLA UGRESMA ZORUNDA KALIYORUZ VE BOYLE OLDUGUMUZDA DA DAHA COK TARTISIRIZ BEYLER VE BAYANLAR
Sayın adanıa forumda capslock tusunu kapalı tutunuz, cunkı buyuk harfle yazmak sızınde bıdıgınız uzre yuksek ses ıle konusmak anl***** gırer ve bu forumumuz kurallarına aykırıdır.

Etiketler
basortusu, siyaset, turban, turban sorunu

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum277/thread21255.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
SUPERMEYDAN This thread Refback 06-01-2008 09:33 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:25 AM .