![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Türban"özgürlüğü" ...." başlıklı konu görüntüleniyor, "üzüntü değil bence gerçek ;)..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... üzüntü değil bence gerçek ;)
__________________ Sen içerde ben dışarda Oy mapusluk mapusluk |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
inanıp inanmamak özgürlüğü kısıtlanamaz,karşı konulamaz bir kişisel haktır. yada inancını farklı kulvarlarda kullanmak'ta şahsın kendi hür iradesine bağlıdır.. mesela sen ALLAH'A onun peygamberlerine,meleklerine,kurana,içinde belirtilmiş kurallara,müslümanlığın gerektirdiği şartlara inanmayabilirsin,sana karışamayız. bunun yerine tututuğun takımın şampiyon olmasına bu enerjini inanç olarak sevk edebilirsin. sana asla mantıksız'sın sen diyemeyiz. ama git diyene kızdıktan sonra git demek ne kadar mantıklı sana göre.bu çelişkiyi nasıl izah edersin. sana göre türkiyede türban özgürlüğü isteyen şahıslar devletin düzenine ve anayasasındaki kurallara karşı çıkıyorlar,kabul etmiyorlar.ve sen bu sebepten dolayı onlara bu ülkeden yer göstererk git demeyi uygun görüyorsun. kusura bakma arkadaşım sen az önce deniz gezmiş içinde yoldaş diye yazmıştın.kusura bakma çünkü ben sana inanmıyorum deniz gezmiş senin yoldaşın filan değil. türban özgürlüğü isteyenlere git demenin temelindeki sebep devletin düzenine ve anayasaya uygun olmaması ise. devletin düzenini bozmaya çalışmanında anayasaya aykırı hareket etmeninde kralını deniz gezmiş zamanında arkadaşlarıyla beraber yapmıştır.. özgürlük isteyen iki taraf doğru düzenden rahatsız'lar bi taraf isteğini yüksek sesle bile söylememiş,diğer taraf banka soymuş üniversite yakmış anarşi çıkarmış,bir çok insanın kendileriyle beraber ülümlerine sebep olmuş.sen kalkıp bir tarafa yoldaş diyecekesin öbür tarafa git bu ülkeden diyeceksin..demeye devam et ancak ses tellerini yorarsın. sana bir tavsiye deniz gezmiş öyle sevilmez nasıl sevileceğini senden önce yazanlardan öğren..ve insanların ne amaç uğruna öldüklerini iyi kavra. yazındaki tek doğru cümle. dünyadaki en büyük tehlike din'dir di.onuda eksik yazmışsın. dünyadaki en büyük tehlike dinsizlik'tir selametle kal. | |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... ayrıca kim bu konuyu türkiyede siyaset bölümüne açtı rica ederim bu bir dini meseledir dini siyasete karıştırmayın.. |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... benim türbandan kastım siyasi birşey belirtmek kullananlar içindi ;) o yüzden gitsinler dedim ;) utanmasalar bu halk dilinde kara çarşaflılar devlet dairesinde çalışsın dicek belli bir kesim Bana Deniz'i nasıl sevileceğini öğretecek kapasitede değilsin. Ben türbanı sembol olarak kullananlara git derim başka bişe demem takarsa taksın. benimde babannem ananem türban takar ama öyle kara çarşaf valan değil serkan altay inan veya inanma ilgilendirmez beni :) tekrarlıyorum insanlar din için birbirini öldürüyor Haçlı seferleri,cihad vs.vs Dini istismar ederek insanları sömürüyorlar vs.vs :) Din en büyük tehlikedir bunu soylerken tek İslamiyet dinini alarak söylemiyorum anladın umarım ;) bu sayfadan kaldır demıssın senın gıbı dusunen ınsanlar yuzunden bugun dini siyasete alet ettiler ... vermessen dinsizsin verirsen bizdensin diye
__________________ Sen içerde ben dışarda Oy mapusluk mapusluk |
| | |
| | #25 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
Sayın catpity yorum yada cevap yazar ıken ozellık ıle kalınlastırdıgım kısımlarda goruldugu uzre, uslubunuza dıkkat edınız! Herkez goruslerını ozgurce belırtme ve savunma hakkına sahıptır, karsıt goruslerde elestırılerınız yapıcı olmalı lutfen... Serkan Bey sızde lutfen mesaj yazar ıken unuttugunuz bırsey olur ıse edit butonunu kullanınız. Zıra ustuste mesaj yazmak bıldıgınız uzre flood oluyor.
__________________ Konu Beylerbeyi tarafından (11-01-2008 Saat 02:02 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #26 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
tamam dikkatli olmaya çalışırım. tabi karşıdaki öyle olursa ;)
__________________ Sen içerde ben dışarda Oy mapusluk mapusluk | |
| | |
| | #28 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Açtığım konunun "din" le hiç alakası yok. Bu tamamaimyle siyasi bir uygulamanın yansımalarından alınmış bir alıntı.Ayrıca siyaseti din ile karıştıran malesefki siz ve sizin gibi düşünenler.... |
| | |
| | #29 |
| Banned | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... BENCEDE TURBANI SEMBOLLESTIRMEK ISTEMELERI YUZUNDEN BOYLE SORUNLARLA UGRESMA ZORUNDA KALIYORUZ VE BOYLE OLDUGUMUZDA DA DAHA COK TARTISIRIZ BEYLER VE BAYANLAR |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Sayın adanıa forumda capslock tusunu kapalı tutunuz, cunkı buyuk harfle yazmak sızınde bıdıgınız uzre yuksek ses ıle konusmak anl***** gırer ve bu forumumuz kurallarına aykırıdır.
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| basortusu, siyaset, turban, turban sorunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum277/thread21255.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 06-01-2008 09:33 PM | |
| | |