![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Türban"özgürlüğü" ...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı "Örtünme"değil,"örtme"özgürlüğü... Türban... Yada sıkmabaş.. Ya da tesettür... Kısacası ve açıkçası kadının"örtülmesi"... Kadınlar için "örtünme" değil ,erkekler için" örtme" özgürlüğü!!.. "Kapanma "değil,"kapatma" özgürlüğü... Dincilerin ve türbancıların,kadınların ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #131 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
| |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #132 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
| |
| | |
| | #133 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
| |
| | |
| | #134 | |
| |
| | |
| | #135 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
| |
| | |
| | #136 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Bu kadar güzel hicvedilir- Dinle Dünya Radyo'da yayınlanan " Perişan FM" programında türban meselesi konuşuldu. Ortaya tam bir TRAJİK KOMEDİ örneği çıktı. Bu kadar güzel hicvedilir- Dinle - SAMANYOLUHABER |
| | |
| | #137 | |
Çünkü hiç kimse hiç kimsenin düşüncesini degiştiremez Peki ya benim düşüncem benim görüşüm Ben üniversitede rahat rahat görüşümü söyleyemezken. Görüşüm nedeniyle baskı altında olmuşsam sürekli benim görüşümü savunan o buyük zatlar aşşalanırken Benim görüşümü ve baglı oldugum degerlere neden dil uzatıyorlar? Beni neden degiştirmeye çalışıyorlar? Ne den ibadetimi kısıtlıyorlar? Ozaman kimse benim baş örtüme dil uzatamaz. Ve kimse beni değiştiremez.Sanmayın bizler sizlerle ugraşıyoroz.Bilakist siz bizim din ve vijdan özgürlügümüzü engelliyorsunuz. Ne olur çıkarıp atın demeyin, hiç cıkartılır mı bu başörtüsü!!! | |
| | |
| | #138 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Eğer bu ülkede demokrasi var diyorsanız; demokrasinin olduğu yerde temel hak ve özgüklerde olmalıdır.Bireyin inanç özgürlğü,eğitim alma özgürlğü ...gibi Eğer bu ülkede bir genç kız inancı gereği başını örtemiyor, ya da başını örtüğü için,bireyin en temel hakkı olan eğitim hakkından mahrum ediliyorsa,demokrasi ve özgürlükçü düşünceden nasıl bahsedebiliriz? Allah'ın emri olan örtünmeyi,sıkma baş olarak değerlendirmek büyük zavallılıktır.Biz ne siyasi bir simge, ne ana baba diretmesi ne de geleneklerden ötürü örtünmeyiz.Biz başörtüsünü Allah'ın emri bilir ve bu emir doğrultusunda örtünürüz.Allah'ın emir ve yasaklarını sorgulamak da aciz olan insanların,kulların haddine değildir.Allah kulları için en güzelini isteyen ve bilendir.Hangi cesaret ve kudret ile Allah'ın emrini görmezden gelebiliyorsunuz?
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #139 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
neyse kadınlara sormuşsun varmı cevabınız diye o yüzden yorum yapmıyorum | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| basortusu, siyaset, turban, turban sorunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |