![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Türban"özgürlüğü" ...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Aysunella ´isimli üyeden Alıntı Bunlar sizin uyduruk cevirileriniz... Ben pek cok dilde okudum ve sizin yazdiklariniz sadece bizim cevirilerimizde var. . biz bu dünyaya Allah'ın emretttiklerini yapıp,yasakladıklarını yapmamakla görevliyiz,Allah'ın ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #111 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
biz bu dünyaya Allah'ın emretttiklerini yapıp,yasakladıklarını yapmamakla görevliyiz,Allah'ın emir ve yasakları da tek kitabımız olan Kuran'ı Kerim de bizlere gösterilmekte,bunun aksi düşünülemez bile.pek çok dilde okumanız neyi değiştiri biz Türkiye' de yaşıyoruz ve Türküz başka dillerden bize ne sayın arkadaşım. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #112 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman, başörtüsü ile ilgili 'Kur'an'da var mı yok mu' tartışmaları icin yapmış oldugu acıklama İşte Profesör Karaman'ın açıklamaları:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #113 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... XRAY, doğruyu nerede bulursan orada okuyacaksin, tüm dillerde ayni neden bizde farklı? Size akil verilmiş düşünün diye! OKUYUN VE DÜŞÜNÜN!! |
| | |
| | #114 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... XRAY, Cevirileri Allah yapmadi, ve Turkiyede ki cevirilerde TVlere cikip konusan Karaman hocaciklarda bir yalana alet olmus durumdadir. Bakin ben size yukarida dsayfalarca ve defaatle gercek halini başka başka Turkce kaynaklardan ve Arapça anlamlari ile birlikte aktardim , siz onu okuyup ne oluyor deyip dusunmeye başlayacağınıza hala ezberden konuşuyorsunuz. Ben TEBLIG ettim. Gerisini siz bilirsiniz. Tek dusunmeniz gereken sey birinci kural: SIRK KOSMAMALISINIZ ve FETVA VERMEMELISINIZ. Cunku gercegi yalnızca Allah bilir. Allah yolunuzu aydınlatsın. |
| | |
| | #115 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... aysunella tesekkurler bu hacı hoca takımı uckagtcı oluo zaten kendm yedıhım kazıklardan bilorum sen ezbere konusmuosun ıspatınıda yapmısın onlarda konussun dursun |
| | |
| | #116 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... arkadaşalr sanırım bu konuda biraz cahhiliğiniz var sizin rabbim ıslah etsin |
| | |
| | #117 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... TOPRAK81, Aklini kullanan okudugunu anlamak isteyen birilerinin var olmasi ne guzel, moral verdiniz bana tesekkur ederim. |
| | |
| | #118 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... başörtüsü,türban,tesettür.....bunlar yüzyıllardır varolan şeyler tıpkı Kuran-ı Kerim gibi. siz başörtüsünün varlığını inkar ederseniz Kuran-ı Kerimi de inkar etmiş olursunuz.Kuranın meali yıllardır aynıymış da yeni mi değişmiş haberimiz yok,aslı bozulmadan günümüze kadar gelmiş en mukaddes kitabı da siz mi değiştireceksiniz?bir kez daha söylüyorum başka dillerden bize ne?ozaman siz Karaman hocacıklara değil de Zekeriya beyaz hocacıklara inanın buyrun.ne diyelim başka. |
| | |
| | #119 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... haklısınız mrs xray artık bu konu çok uzadı hemde bize verilen şu nimetleri nasıl kurtarırız onun derdine düşsek daha iyi olacak......
__________________ |
| | |
| | #120 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Türban"özgürlüğü" .... Alıntı:
Kuran'i Kerim ilk olarak turkce yazildi da bizim haberimiz mi yok? Baska diller elbette bizi ilgilendirir. Gercegi yansitmayan, yalan yanlis yorumlara sirf Turkce diye inanmak zorunda miyiz? Her dil birbirinden farklidir. Turkce dilinde tek bir kelimenin baska bir dilde onlarca karsiligi vardir. Bunlar tum diller icin gecerlidir. Lutfen daha mantikli olalim, eger fikirlere itiraz ediyorsak elle tutulur, mantikli savunmalar yapalim. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| basortusu, siyaset, turban, turban sorunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |