![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "SAVAŞLAR ve ARDINDA BIRAKTIKLARI İZLER" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yazmayayım diyorum ama Bir bebek ile şiddet sahnesi nasıl aynı karede olabilir . Eli kanlı katilin bir bebek ile aynı anda aynı yerde olmasının tek bir mantığı dahi var mıdır ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAVAŞLAR ve ARDINDA BIRAKTIKLARI İZLER Yazmayayım diyorum ama Bir bebek ile şiddet sahnesi nasıl aynı karede olabilir . Eli kanlı katilin bir bebek ile aynı anda aynı yerde olmasının tek bir mantığı dahi var mıdır ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: SAVAŞLAR ve ARDINDA BIRAKTIKLARI İZLER Neden gerekir ki savaşlar. Antep savunması yapılıyor iken Antep'de yaşayan insan sayısı 40.000 ve bu nüfusun 15.000 i savunma sırasında şehit olmuş. Çocuk ,kadın ,yaşlı ,erkek ve bunu yapan insanlar 1000 lerce Km uzaklıktan gelen tipler. Bu sadece bir örnek. Hiç bir savaşı tasvip etmiyorum ama illa ki gerekiyorsa savaş bu savaş sadece savaş alanında yapılmalı... |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAVAŞLAR ve ARDINDA BIRAKTIKLARI İZLER Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| Banned | Cevap: SAVAŞLAR ve ARDINDA BIRAKTIKLARI İZLER forum üyeleri ve forum yöneticilerinin gösterdikleri ilgiler her sitede de yer alsa büyük ses getirebiliriz. milletimizi bu kana susamışların mallarından, fikirlerinden uzak tutabiliriz.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |