![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "bu nasıl LAİKLİK?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: gavs ´isimli üyeden Alıntı bu nasıl laiklik gerçektende konun başlığındaki gibi bu nasıl laiklik bunun adını koyabilecek varsa o buysun diyorum böyle bir konu karşısında yapılanların haklılığını savuna bilecek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu nasıl LAİKLİK? gerçektende konun başlığındaki gibi bu nasıl laiklik bunun adını koyabilecek varsa o buysun diyorum böyle bir konu karşısında yapılanların haklılığını savuna bilecek varsa tabi ben bu laiklikten hiç bir( şey) anlamadım...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu nasıl LAİKLİK? ![]() Anayasanın değişmez maddeleri hakkında ileri geri konuşmayalım lütfen arkadaşlar..Öğrenci ağlamış,sızlamış ,gururu yıkılmış, intihar etmiş önemli yani..Önemli olan laiklik..!!!... Sonra supermeydan forum için kapatma davası açabilirler...!!!! |
| | |
| | #13 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: bu nasıl LAİKLİK? Alıntı:
Tek bir şey için bu amaçları oda herkes biliyor.Geçen gazatede okudum kapalı bir bayan yazmış bir kitap diyanet izin veriyor dağıtılıyor...NEymiş efendim (iyi okuyun lütfen): --- Tayyip i üzmek ALLAH (cc) üzmekmiş....Sölermisin bana bu şirk değil mi bu Tayyip i dini lider gibi göstermek değil mi ? Değilse nedir öyleyse ? | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |