FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

bu nasıl LAİKLİK?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "bu nasıl LAİKLİK?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: gavs ´isimli üyeden Alıntı bu nasıl laiklik gerçektende konun başlığındaki gibi bu nasıl laiklik bunun adını koyabilecek varsa o buysun diyorum böyle bir konu karşısında yapılanların haklılığını savuna bilecek ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-03-2008, 06:30 PM   #11
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: bu nasıl LAİKLİK?

Alıntı:
gavs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu nasıl laiklik
gerçektende konun başlığındaki gibi bu nasıl laiklik bunun adını koyabilecek varsa o buysun diyorum böyle bir konu karşısında yapılanların haklılığını savuna bilecek varsa tabi

ben bu laiklikten hiç bir( şey) anlamadım...
Sponsored Links
Alt 30-03-2008, 07:05 PM   #12
FORUM MODERATOR

securıty57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

securıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyor

Anayasanın değişmez maddeleri hakkında ileri geri konuşmayalım lütfen arkadaşlar..Öğrenci ağlamış,sızlamış ,gururu yıkılmış, intihar etmiş önemli yani..Önemli olan laiklik..!!!... Sonra supermeydan forum için kapatma davası açabilirler...!!!!
securıty57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-03-2008, 07:28 PM   #13
Yeni Kayıt

atmaca_er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi

atmaca_er is on a distinguished road

Alıntı:
Açık olanları bazıları atamazsa kapalı olanları atamayan kadar rezillik içindeler diyebilirim ve derim de.
Lakin hiç böyle birşey duymadım ve İnşallah da duymam.
Birde aslında sizin dediğiniz gibi değil. Olayı başörtüsünden siyaset yapanlara atıyorsunuz ama soruyorum size bu baş örtüsü yasağı devam etmel ve kimse bunun için birşey yapmamalı mı?
Bir atılım gerçekleşince hemen başlanıyor kargaşa yaratmalar. Neymiş insanları birbirine düşman edilecek imiş.
Yok pek ala kapalılar ile kapalı olmayanlar iyi dost?

Kavga edenler onlar değil ki.
baştakiler
Madem sormuşsun cevaplayalım...Baş örtüsü yasağı bence devam etmeli - neden ! çünkü ben bunları savunanların -üsttekilerden bahsediyorum- gerçekten samimi olduklarına inanmiyorum....He beni inandırsınlar biz bu konuda gerçekten halkımız için yapıyoruz vs diye eyw diyeceğim.Benim ailemde kapalı ama üniv..de resmi kurum kuruluşlarda sonuna kadar karşıyım....
Tek bir şey için bu amaçları oda herkes biliyor.Geçen gazatede okudum kapalı bir bayan yazmış bir kitap diyanet izin veriyor dağıtılıyor...NEymiş efendim (iyi okuyun lütfen): --- Tayyip i üzmek ALLAH (cc) üzmekmiş....Sölermisin bana bu şirk değil mi bu Tayyip i dini lider gibi göstermek değil mi ? Değilse nedir öyleyse ?
atmaca_er isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil