![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "kim kalsın kim gitsin??" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili arkadaşlar;size bir şey danışacağım çünkü yaklaşık 3 gündür bu konuyu ablamla tartışıyorum.bu forma üye olan aslında benim(erkekler regl olsunmu?) konusunu başlatan.ablam ise(kapitalizimden siyasetten kadın haklarından bahseden) biraz asabi biri.ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kim kalsın kim gitsin?? sevgili arkadaşlar;size bir şey danışacağım çünkü yaklaşık 3 gündür bu konuyu ablamla tartışıyorum.bu forma üye olan aslında benim(erkekler regl olsunmu?) konusunu başlatan.ablam ise(kapitalizimden siyasetten kadın haklarından bahseden) biraz asabi biri.ve biz bu foruma ikimiz birden yazıyoruz.şimdi sizlere sorarım üyeliğe hangimiz devam etsin??bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.birimizin gitmesi lazım ben mi ablam mı??????? Konu carpediemcan tarafından (25-06-2007 Saat 12:30 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kim kalsın kim gitsin?? bence ablan kalsın:cool::smile: |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kim kalsın kim gitsin?? Alıntı:
isteyen kalır isteyen geldiği gibi gider kalan çok şey kazanır giden ise çok şeyi kayıp eder bence ikinizde kalmalısınız gitmek kolay olanıdır siz zor olanı başarın yani kalmayı deneyin :))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kim kalsın kim gitsin?? saol ozicim ya.sen olmasan kimse yazmayacak ha... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Re: kim kalsın kim gitsin?? önemli değil ama kimse gitmesin ok :))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kim kalsın kim gitsin?? Forumda her iki düşünceninde ihtiyacı olan bölümler var, gitmek zor, eğer sıkıntı varsa kalmak ta zor. Ama bence siz aynı bölümde yazmayın ve bizde ikinizide okumaktan mahrum olmayalım. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kim kalsın kim gitsin?? teşekkür ederiz.bizim için zor bir durum bakalım ne yapacağız... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Re: kim kalsın kim gitsin?? bana ablanın konusu daha çok uyar bence üzel bir konuya deinmiş |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kim kalsın kim gitsin?? Alıntı:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: | |
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kim kalsın kim gitsin?? Alıntı:
Sen kal carpidem ablan gelmesin... ![]()
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |