![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "PKK konusunda ne yapmalı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: ayhan63 ´isimli üyeden Alıntı Bence T.C artik Pkk nin silahla bitirilemiyecegini anlamali ve masaya oturmali masaya oturmak onların varlığını kabul etmek anl***** gelir buda olacak iş değildir..."
| Anketimiz: Sizce Türkiye PKK konusunda ne yapmalı? | |||
| K.Irak a girmeli | | 16 | 32,65% |
| Önce içerideki pkk militanlarını yok etmeli | | 23 | 46,94% |
| zamana bırakmalı | | 2 | 4,08% |
| anlaşma masasına oturmalı | | 4 | 8,16% |
| diğer | | 4 | 8,16% |
| Katılımcı sayısı: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: PKK konusunda ne yapmalı? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: PKK konusunda ne yapmalı? ilk adım dtpnin kapanması ve siyasi yasakların getirilmesi doğrultusunda olmalı ve doğu bölgelerimize sağlık eğitim kültürel hizmetler götürülmeli ki insanlarımız dağa çıkmayı kurtuluş olarak görmesinler o hayvanların tuzaklarına düşmesinler...ve daha neler neler ve bu saydıklarımızın hiçbiri hemen olabilecek şeyler değil Allah askerlerimize yardım etsin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |