![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbulletin 3.6.X forumu içinde "Youtube + Google video bbcode" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan.net de oldugu gibi youtube ve google videoları forum sayfalarından direk oynatmaya yarayan mod vbulletin 3.6.3 uyumludur Kurulum Ekteki zipli dosyanın icindeki product-viper_youtubegvideo.xml dosyasını ACP/Urun yoneticisi (Plugin produc) import edin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtube + Google video bbcode Supermeydan.net de oldugu gibi youtube ve google videoları forum sayfalarından direk oynatmaya yarayan mod vbulletin 3.6.3 uyumludur Kurulum Ekteki zipli dosyanın icindeki product-viper_youtubegvideo.xml dosyasını ACP/Urun yoneticisi (Plugin produc) import edin ve asagıdaki iconları kopyala***** sitenizde imeges/editor klasoru icine yukleyin ![]() ![]() downloads |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode arkadasım bu olmadı kodlarını ne bi de onu sölesende bi de ona göre ugrassak |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode Alıntı:
ACP/vB Code Yoneticisi/ Yeni BB Code ekle Başlık: youtube bb code Tag : youtube Eklenen kod : Kod: <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{param}"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{param}" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
PHP- Kodu: {option} kullanılsınmı? : hayır isaretli Tus grafik adresi : http://www.siten.com/images/editor/youtube.gif Yaz ve kaydet Google icin olanınıda baska zaman yazarım :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode bende ikiside duzgun calisti ama bi yerde kodlama hatasi var sanirim toolbox da gvideo icon u cikmiyo [GVIDEO]-Kodu ekle yaziyo onu duzeltirseniz sevinirim |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode ben buldum tamamdir :) resmin ismini gvideo degilde google yapin ;) |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode Bildiklerini Paylaşan Herkese Teşekkürler Ben Buraya Bakarak YOUTUBE Ekledim Bilgi ve becerilerinizin devamını dilerim sağolun |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode eywallah saol dostum ben yaptım saygılarla |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode kardeş ben yapamadım şimdi site benim sitem değil ve normal bir forum sitesi ben örneğin bu video yu YouTube - ismail o siteye eklemek istiyorum nasıl yapacam bir yardımcı olursan sevinirim Allaha emanet ol |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode bunu 3.6.8 e uygulayamıyoz mu pls yardım |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Youtube + Google video bbcode Bu linkteki kodları vbulletin tum surumlerine ekleyebilirsin , Tumune uyumludur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |