![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vbulletin 3.6.X forumu içinde "Bugun uye olanlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forum anasayfada Bugun uye olan uyeleri gosteren mod vb 3.6.0-+ Zipli dosyanın icinden cıkan product-ewt_userregtoday.xml dosyasını Urun yoneticinizden import edin ve ACP/vBulletin secenekleri/EWT - Users Registered Today kısmına giderek eklentiyi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugun uye olanlar Forum anasayfada Bugun uye olan uyeleri gosteren mod vb 3.6.0-+ Zipli dosyanın icinden cıkan product-ewt_userregtoday.xml dosyasını Urun yoneticinizden import edin ve ACP/vBulletin secenekleri/EWT - Users Registered Today kısmına giderek eklentiyi aktif edin downloads |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bugun uye olanlar Sağol Hemşerim .. 2 Yıldır Heryerden Eklenti Alırım İlk Defa Topramın Açtığı Verdiği Eklentiyi İndirdim Tekrardan Sağol .. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |