![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vBulletin 3.5.X forumu içinde "Supermeydan.net deki gibi eklenti nasıl yaparım (Resimli)" başlıklı konu görüntüleniyor, "üstteki resimdeki gibi forumdaki katkıyı nasıl yaparım şimdiden teşekkurler..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Supermeydan.net deki gibi eklenti nasıl yaparım (Resimli) ![]() üstteki resimdeki gibi forumdaki katkıyı nasıl yaparım şimdiden teşekkurler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zipli Dosyayı indiri ac icindeki Cyb - Attention Zero-Posters.xml dosyasını ACP/Urun yoneticinden (plugin produc) import et ACP/vBulletin secenekleri/Cyb - Attention Zero-Posters kısmına girip gorunmesini istedigin yazıyı yaz vBulletin 3.6.2 uyumludur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | ellerine sağlık çok teşekkur ederim |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | ben ekletiyi ekledim yazılan yazı çıkmıyor bu dosyanın içinde bulunan txt dosyasında şu yazıyor bunu yapamadım 3. OPTIONAL: If hack doesn't work with your style then open "header" template and at the very top add "<!-- logo -->" (without quotes). Save template and hack will work. şimdiden tşk... |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yukarıda yazı orjinal vbulletin temasını kullanmayanlar kullandıkları temaya yapacakları eki anlatıyor. Temanız orjinalse herhangi bir ilave yapmanıza gerek yoktur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | kendi foruma üye oldum 0 mesaj sayım vardı yinede yazı çıkmıyor.default temada da denedim |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sitenın linkini buraya yaz da bakalım.Calısmaması icin ya admın panelden eklentiyi aktif etmemissindir, yada siten vbulletin eski surumdur.(3.6.0-3.6.1-.3.6.2 denenmistir)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | teşekkur ederim sorunu hallettim ürün yöneticisinde kaldırdım yeniden yükledim oldu saoglun |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |