![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vBulletin 3.5.X forumu içinde "Son 24 saatde Mesaj gonderen uyeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Who has Posted ( son 24 saatde mesaj gonderen uyeleri forum anasayfanızda Kimler online kısmının altında gosterir DOWNLOADS KURULUM Zipli dosyanın icinden cıkan xml dosyasını ACP/Urun yoneticinizden import edin..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son 24 saatde Mesaj gonderen uyeler Who has Posted ( son 24 saatde mesaj gonderen uyeleri forum anasayfanızda Kimler online kısmının altında gosterir DOWNLOADS KURULUM Zipli dosyanın icinden cıkan xml dosyasını ACP/Urun yoneticinizden import edin
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | .. biri hemen yardım etsin lütfen vBadvanced Portal v2.1.0 nerdn bulabilirim yardım edin türkçesini |
| | |
| | #3 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://vbadvanced.com/
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | ||
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | .. ya kızma türkçesini nerden bulacam onu buldum zaten türkçesini nasıl bulabilirizveya sizin şu anda kullandığınızı |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VbAdvanced cmps dil dosyasını vbulletinden alır ayrı bir dil dosyası yok yanı Kurulumdan sonra sadece senın yapman gereken Block baslıklarını turkcelestirmen. Onuda ACP/vBAdvanced Cmps/modul duzenleye tıklar turkcelestirirsin Daha baska turkcelestirmek istedigin yer olursa ACP/Language kısmından ingilizce sozcugu aratır Turkcelestirirsin
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | .. saol ya ben indirdim sonra yapmazsam söylerim bi bakayım |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 33 ![]() | eklenti için saolunuz 3,5,4 de denendi ve çalışıyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |