![]() |
| | |||||||
vBulletin katogorisi vBulletin 3.5.X forumu içinde "Shout box Türkçe karakter sorunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam arkadaşlar VBULLETTin Shout box Türkçe karakter sorunum var Türkçe karakterleri yazmıyor hazinca sayfayi yenilemeden yazamiyorsun birdaha onu nasil ayarlaya bilirim Türkçe karakterli bir eklenti varmi?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 18 ![]() | Shout box Türkçe karakter sorunu Selam arkadaşlar VBULLETTin Shout box Türkçe karakter sorunum var Türkçe karakterleri yazmıyor hazinca sayfayi yenilemeden yazamiyorsun birdaha onu nasil ayarlaya bilirim Türkçe karakterli bir eklenti varmi? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
vBShout on all pages = Shout Box Forumda tum sayfalarda gosterme eklentisi vbshoutwol-online = Shot Box Online mesaj yazanlar eklentisi vBShout = Shot Box Hack Ustteki ilk iki eklentiyi ,Alttaki Shot Box kurduktan sonra istegine baglı olarak kurup kurmamakta serbestsin NOT : Denenmistir Turkce karakter sorunu yasamazsın downloads | |
| | |
| | #3 | |
Rep Gücü: 3 Rep: 18 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 3 Rep: 18 ![]() | yine olmadi Türkce karakterlerden Ş VE I yok.. |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 3 Rep: 18 ![]() | bana Yardım edicek biri yokmu ya?? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Shout box sorunum var Shout box kurdum siteme ama yazilan mesajlar kayan kutuda gorunmuyor. hatta bombos hic bir yazi yazmiyor. ama modules panelinde yazilan yazilari gorebiliyorum. panelde gorunmuyor sadece bilen varsa yardimci olursa sevinirim. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Shout box sorunum var bnde 3,6,5 var aynı sorun TR karakterlerde:( |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Shout box Türkçe karakter sorunu Shot box nereden ındırebılırım bı bılgınız varmı acıl lazım Beyler |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Shout box Türkçe karakter sorunu ya bu sorun benim sitemdede var shoutbox da ığüşç yazdiin zaman takiliyo chat yeri :( nasil cozucem? |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Shout box Türkçe karakter sorunu arkadaşım aynı konuyu başka yere tekrar yazma yazma yazma.anladınmı....:mad::mad::mad::mad:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |