![]() |
| |||||||
| ilahiler ilahiler, ilahi dinle, ilahi indir, dini muzikler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 366 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yilmaz Sarikaya - Affina Geldim Esselâmün Aleyküm ve Rahmetullâhi ve Berakâtuh... Merhabalar, İlk önce size biraz Yılmaz Sarıkaya’dan bahsedeyim. Yılmaz abi Belçika’dan tövbe ettikten sonra ilahi söylemeye başlayan çok değerli bir abimizdi. Rahmetli (Allah c.c. kabrini nuruyla donatsın) çok hoş ve mert biriydi onun için onun albümünü indirdikten sonra dinlerken en azından bir fatiha okursanız ruhuna öyle sanıyorumki kabrinde onun rahat olmasına vesile olursunuz. Çok olmadı 2001 yılı bir trafik kazası sonucu kaybettik. Albümü dinlerken onu rahmetle analım ve bir Fâtiha’yı çok görmeyelim. Albüm: Affına Geldim Sanatçı: Yılmaz Sarıkaya Dosya boyutu: 41,7MB Dosya türü: mp3 (128kbps) kasetten çekildiği için biraz düşük olabilir. Parçalar: 1. Hasretin Kalbimi Dağlar 2. Himmet Eyle Sultanım 3. Ağlaya Ağlaya 4. Kulluk Eyle 5. Tevbe Aldım 6. Ben Menzile Gideceğim 7. Haram Günah Ortasında 8. Muhammedin Seversen 9. Affına Geldim 10. Ben Nefsimin Elinden 11. Göresim Geldi <<< Download >>> |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yilmaz Sarikaya - Affina Geldim Saolasin Efsane Kardesim Allah Razi Olsun Ellerine Saglik.... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yilmaz Sarikaya - Affina Geldim allah rahmet eylesin kabri cennet eylesin yilmaz abimiz icin |
| | |
| | |