![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi ilahiler forumu içinde "BİR DEMET GÜLLE GELDİK SANA" başlıklı konu görüntüleniyor, "İBRAHİM SADRİ'NİN DİLİNDEN BEDİÜZZAMAN SADİ NURSİ İÇİN YAZIŞMIŞ ŞİİR (1. BÖLÜM) (2. BÖLÜM)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: batman
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 62 ![]() | İBRAHİM SADRİ'NİN DİLİNDEN BEDİÜZZAMAN SADİ NURSİ İÇİN YAZIŞMIŞ ŞİİR (1. BÖLÜM) (2. BÖLÜM) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR DEMET GÜLLE GELDİK SANA Tesekkurler paylasımın icin . NOT : Konu baslıklarını kucuk harfle yazarsan daha memnun olacagım :) Forum Mesaj Gonderme Kuralları
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BİR DEMET GÜLLE GELDİK SANA Allah Razi olsun Daim insAllhaürahman.. Cok Hos tu..dinlemesi! O ne Güzel ALIMDIR'ki..Ona bediüzzaman demisler..Herkez günah islerken o oturup baskasinin günahina aglayan Adam olmus..Okadar Imandolu'ki Rabbimin selami üzerinde olsun insAllah..Hayatini okuyun tavsiyemdir..sasiracaksiniz ne damais vay be dedim Inanin..Ne mutlu ki bize Dinimizi en güzel imkanlarla yasioyruz,buna sükür RAbbim beterinden saklasin.. Saygi ve Selam ile.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: batman
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 62 ![]() | Cevap: BİR DEMET GÜLLE GELDİK SANA Allah razı olsun Elanur kardeş. Çok şükür ben üstadın hem hayatını hemde bütün eserlerini okumaya nail oldum. Mevlam herkese nasip etsin. Bana göre sadece müslümanlar için değil sosyal hayatın daha refah bir duruma gelmesi için herkesin ve her kesimin kesinlikle okunması gereken bir eser. selam ve dua ile... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |