![]() |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 366 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilahiler Mustafa Dursun - Sen Emin Mustafasin Abdurahman önul - uçun kuslar Abdurahman önul - arafat Dagi Abdurahman önul - Geliyor Sultan Mehmet Karakus - Tevhid Tabibi Muhammed ilhan - Yusufum Ismail Beyhan - Gul yuzlu Sultanim Ismail Beyhan - Bende Gitsem Medineye Feridun Eroglu - Kiyamet ahmet basak - Gonlunun mihmani Cengiz Celikel - Ravzanin diregi <<< download >>> sifre: efsane 66 |
| | |
| | #2 |
Rep Gücü: 5 Rep: 366 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ilahiler 7 Tane Ilahi Abdullah Akbulak - Hasret Atesi Canim Ahmedim Celaleddin Ada - Cagır Gelem H. Ibrahim BüyükOruc - Sen Yoksun Diye.mp3 Harputlu Cebrail - Canim Pirim Seydam.wma Muhammed Ilhan - Soyle Dostum.mp3 Muzaffer Yalcin- Unutamam.mp3 http://rapidshare.de/files/32518850/...ilahi.rar.html |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 5 Rep: 366 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ilahiler Özkan Kayan - hazirmisin Abdullah Akbulak - Bende Giderim Bayram Büyükoruç - Kostum Geldim Ahmet Fevzi - Fani Ömrüm Ibrahim Sadri - Birakip Gittigin Kadariz Seyfullah Kartal - Siyah Gözlerine Benide Götür Mehmet Seyitoglu - Islandi Seccadem Yusuf Meral - Annem Hakkin helal eyle Feyzullah Koc - Ay Parcam Ali Ercan ve Torunu - Kalsa Dünya Muhammed'e Kalirdi <<< Download >>> |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler allah razi olsunm calismalarinizin devamini dilerim selamun aleykumm, |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler Merhaba İlahiler için teşekkür ederim kardeşim Ya benim uzun zamandır aradığım ilahi var bulamıyorum hiç bi yerde kafayı yicem Ali Ercan ve Torunu nun DUY BABAM adlı ilahisi olan varmı ?? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler Ellerine saglı kardeşim bayram ve ibrahim büyükoruç saten benim halam çocukları oluyo onlarada yer verdiğin için ayrıca tşk lerimi iletiyorum...... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler Sağolun emeğinize sağlık...çok iyi olmuş |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler duy babam ilahisi soran arkadaşım bende var gerçi mesajından baya geçmiş ama temin etmediysen veya isteyen olursa gönderebilirim.. çok güzel fakat çok zor bulunuyor.. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler by_tunahan kardesim bana yolarmisin o zaman duy babam i bende aradim bulamadim |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ilahiler allaj razı olsun kardeş çok güzel bir paylaşım |
| | |
| | |