![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi ilahiler forumu içinde "Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası" başlıklı konu görüntüleniyor, "teşekkürler ama orjinal albümünü almanızı tavsiye ederiz hep indir indir yaparsak adam ne kazanacak bir daha nasıl albüm yapacak duyarlı olmaya davet ediyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | teşekkürler ama orjinal albümünü almanızı tavsiye ederiz hep indir indir yaparsak adam ne kazanacak bir daha nasıl albüm yapacak duyarlı olmaya davet ediyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
Rep Gücü: 2 Rep: 13 ![]() | evet çok güzel bi albüm olmuş.ben de destek olmak için orjinal albümü almaya karar verdim |
| | |
| | #33 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | ellerine sağlık çok harika |
| | |
| | #34 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | emeğine sağlık.. orjinalinide alıp destek olalım nş |
| | |
| | #35 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Allah rizasi arkadaslar.bu eseri ve eserlei sadece pc nizde dinlemek icin indirin ama mutlaka orjinali satın alıp destekte bulunun.bunu siddetle tavsiye ediyorum.bu ve bunun gibi eserler destegimizle devam edecektir.selam ve dua ile |
| | |
| | #36 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Allah Senden Razi Olsun KardeŞ Ellerİne SaĞlik |
| | |
| | #37 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | kardeşler bu tip çalışmaların devam etmesini istiyorsanız Alla rızası için orjinal albümü de satın alınız.Çünkü bu güzel şiirleri okuyan kardeşimiz elbette hak rızası için bu işleri yapıyor ama bu güzelliklerin tüm müslümanlarca paylaşılması için desteklememiz gerekiyor. |
| | |
| | #38 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: izmir Yaş: 32
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | selamün aleyküm hayırlı ramazanlar kardeş ellerine sağlık paylaşımın için teşekkür ederiz. Allaha emanet ol ŞİMDİDEN TÜM İNANANLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM |
| | |
| | #39 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 35
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alayküm selam.Sen de Allah emanet ol ve de enin ve tüm İnananların Ramazan bayramı kutlu ve müberek olsun |
| | |
| | #40 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Allah razı olsun. Sanatçıya da destek olalım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |