![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi ilahiler forumu içinde "Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası" başlıklı konu görüntüleniyor, "arakadaşlar kendinize gelin görüyorumki dini konuları müzik gıdası olur gibi kimin sesi güzel kim güzel müzikli olarak seda vermiş ilgi buna sanki zeki müren sevdalısısınız arkadaşlar peygamberimiz hz muhammedin en ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #121 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası arakadaşlar kendinize gelin görüyorumki dini konuları müzik gıdası olur gibi kimin sesi güzel kim güzel müzikli olarak seda vermiş ilgi buna sanki zeki müren sevdalısısınız arkadaşlar peygamberimiz hz muhammedin en son peygamber olarak gelmesinden sonra artık peygamber sıfatını taşıyan hz Allah nebi göndermiyor 104 kitabı korumak için hz muhammedin aşıkları görevli olarak sünneti farz olarak dünyaya zuhur ediyor hancı pervanede bu erenlerden birisidir sizler bu orjinal seslere meyil verinki feyz alasınız bu teblihler sizler hisse kapasınız diye hz Allah gönderiyor bakıyorum benim kayıt ettiklerime ilginiz pek yok ne yani size baldırı cıplak ses sanacısı olarakmı gönderilmesini istiyordunuz hak aşığının yaşı doksanı gecti gencken bu cehveri fark edip sahiplenen yokmuş şimdi ben yetiştim erenlere gönül verdim bu sevgiyi paylamak için yazıyorum sizde hz muhammedi ve onun ehlibeyitini seviyorsanız ehlibeyitin sözcüsünüde sevip bağrınıza basarsanız onun ne dediğini dinler yerine getirir seniz o zaman hz muhammedden şefaat alırsınız yoksa hz muhammedin cemali nurunda yeriniz yoktur aşağıyı dinlemeniz rıca ediyorum eğer anlıyamzsanız yazıya cevrdim hepsini bunlar gibi yüzlerce kayıt mevcut hepsi farklı konular AŞAĞIDA MURADI EVLİYA NIŞANIYIZ hak aşığı demektedir evliyanın nışanını hafife almak doğrumu sizce http://dosyam.net/?id=eszg6c http://dosyam.net/?id=3ic6zw http://rapidshare.com/files/30201076/B__304_Z.zip.html üstteki sein yazıya cevrilmişi 295 HANCI.PERVANE BİZ Ustaz aleminin çarkıyızbiz Ustaz aleminin çarkıyız biz Devreder dervanı geldikçe gider Geldikçe gider Yüküm merguşunun fermanıyız biz Eleyi eleyi pekler mehman Gelir gideriz biz heey Büsbütün dünyada tah ileriki safta Büsbütün dünyada tah ileriki saftan Münkürler la derde Biz illa hepten biz illa hepten Biz illa hepten biz illa hepten Gelir gideik ileriki safta Erenler mülkünün merdanıyız biz Erenler mülkünün merdanıyız biz Alâ çiçek mor menevşenin yanında Mümün mürşüdünün divanı hanıda Merdiven başında hakkın kanında Akan erenlerin kervanıyız biz Akan erenlerin kervanıyız biz Büsbütün dünyanın alemi cana Vurulan kalemi her günde şana AH hele hüseyinin kanında gelende cana Canın kapısının dermanıyız biz heey Aşık yanında seyredir seyredir divana şanında Yunur yıkanırda hakkın nuruyla canıda Canan kapısının cemalıyız biz biz Deriz bu dünyada illada bizler Dökülmez devranımız cekilir yüzler Ah hele dolu kadehleri alırız bizde İçer içer loş eder pervanıyız biz Hancı derler benim canım adıma O yar gürçüstanda zöhre hanım dadına Ah hele söylesem çümlede hak muradına Muradı evliya nışanıyız biz Konu h sadık tarafından (09-05-2007 Saat 07:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #122 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası tesekkurler cok sevdigim bi albüm |
| | |
| | #123 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası sagol kardes senden allah razı olsun |
| | |
| | #124 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası ii de bu şifreli açılmıyo ki nasıl açcaz |
| | |
| | #125 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası kardeş allah razı olsun ellerine saglık begenilmezmi kardeş çok güzel .kolay gelsin .allaha emanet ol. |
| | |
| | #126 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası MAŞAALLAH ÇOK GÜZEL SÖYLÜYOR.DEVAMINI BEKLİYORUZ |
| | |
| | #127 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası paylaşım için tşkler ellerin dert görmesin |
| | |
| | #128 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası ![]() 01.Faran Dağlarında Açan Sevgili 02.Hadra Yağmurları 03.Ummanında Kaybolduğum Nursun 04.Tevbe 05.Yağmur 06.Medine 07.Nat'ı Şerif Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 1 ![]() 01.Sen Yoktun 02.Kaybedenler 03.Sensiz Değil 04.Necid Çölleri 05.Sen Gidince 06.Asude Bir Şafak 07.Şehre Dön Efendim 08.Aşkına Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 2 ![]() 01.Bedir 02.Ashâb-I Muhammed 03.Şemail 04.Medine’de Zaman 05.Gönlümün Gülü 06.Evrad-I Kudsiye 07.Gönül Hun Oldu 08.Kırk Yaşındasın Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 3 ![]() 01.Miraç 02.Gelseydin 03.Beni Yanlız Bırakma 04.Ben Böyle Olmamalıydım 05.Ey Can 06.Uhud 07.Kaside-İ Bürde 08.Senin Gibi Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 4 ![]() 01.Mekke’nin Fethi 02.Sevgili Kasidesi 03.Onlar 04.Kurban Olayım 05.Kerbela 06.Asırlık Şiir 07.Bir Gül 08.Ay Yüzlüm Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 5 ![]() 01.Asr-ı Saadette Çocuk Olmak 02.Efendim 03.Elli iki Gün 04.Ey Gül 05.Habibullah'ı Sevmek 06.Hoşgeldin 07.Hz.Ömer'in Övgüsü 08.Naat Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 6 ![]() 01.Hayber fırtınası 02.Medinenin gülü 03.Ensar 04.Canım Benim 05.Hudeybiye 06.Naat 07.Efendim 08.Yolcu Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 7 Konu bilal_176 tarafından (01-11-2007 Saat 10:54 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #129 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: aksaray Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası ALLAH razı olsun kardesim işin rast gelsin ALLAH'a emanet ol |
| | |
| | #130 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 7 Hayber Fırtınası allah razı olsun senden süper bir paylaşım ne mutlu bu şekilde paylaşım yapanlara |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |