![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi ilahiler forumu içinde "Mesut Kurtis’in Kaside-i Bürde için çektiği video klip.." başlıklı konu görüntüleniyor, "forumda albümünü yayınlamış olduğum Mesut Kurtis' in kaside_bürde klibi burdan seyredebilirsiniz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 35
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mesut Kurtis’in Kaside-i Bürde için çektiği video klip.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supersin valla ne diyim klip icerigi cok guzel namaz sahnesi muthis burda boyle seyleri gormek veya duymak zor.insallah devamida gelir boyle kliplerin bekliyoruz.tesekkurler..
__________________ |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gercekten burda dinle ilgili seyler bulmak cok zor yurt disinda yasayanlar bilir ve anlar Ezan sesine bile hasret kaliniyor gerci hos boylesi acimasiz insanlardan ne beklenir savas ustune savas adamlar dunyayi birbirine katiyor neyse Amerikayi kasdettim burdan baglaniyorum.
__________________ |
| | |
| | #5 | |
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aslında forumda talep gelişmeye başlarsa elimde dini bölüme uygun birçok eser bulunmakta.isteğe göre zamanla uploaad etmeyi düşünüyorum. | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Mesut Kurtis’in Kaside-i Bürde için çektiği video klip.. selam arkadas ,cok tsk ederim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |