![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi is ofis programları forumu içinde "Siparis Takip Programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uretici Firma : www.tolgasoft.com Lısans : Ucretsiz URETICI ACIKLAMASI Bu sistem sayesinde siparişlerinizi hızlı ve güvenilir şekilde takip edebilecek; CallerID özelliği ile müşterilerinizi otomatik olarak tanıyacaktır. Online Sipariş modülü ile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Eskisehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 609 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siparis Takip Programı Uretici Firma :www.tolgasoft.com Lısans : Ucretsiz URETICI ACIKLAMASI Bu sistem sayesinde siparişlerinizi hızlı ve güvenilir şekilde takip edebilecek; CallerID özelliği ile müşterilerinizi otomatik olarak tanıyacaktır. Online Sipariş modülü ile internet sayfanız üzerinden de sipariş alabilirsiniz. İnternet üzerinden verilen siparişler en geç 2 dakika içerisinde sistem tarafından algılanarak sesli uyarı sistemi ile size bildirilir. Detaylı raporlama ekranı ile günlük yaptığınız satışları, Müşteri Geçmişi ekranı ile de müşterinizin şu ana akadar yaptığı bütün siparişleri takip edebilirsiniz. Sipariş onaylandığında yazıcıdan bilgilendirme fişi çıkar bu sayede fiş yazma derdinden de kurtulmuş olursunuz. DOWNLOADS |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Siparis Takip Programı ya usta ben bu programi kurdumda hata veriyo ama ya calistiramiyorum programi.. ne onerirsin? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |