![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi is ofis programları forumu içinde "Arac Kiralama (Rent A Car ) programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Boyut : 6.49 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 95/98/NT/2000 Üretici Firma : Eman Yazılım Üreticiden Açıklama: Eman Rent A Car programı İstanbul, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Eskisehir
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arac Kiralama (Rent A Car ) programı Boyut : 6.49 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 95/98/NT/2000 Üretici Firma : Eman Yazılım Üreticiden Açıklama: Eman Rent A Car programı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa ve Mersin gibi birçok ildeki Rent A Car firmalarında kullanılmaktadır. Müşteri, Araç, Kira, Rezervasyon, Bakım Komisyon vb. gibi veriler takip edebilmekte, istatistik analizleriyle gelecekte yapılacak yatırımlarını yön vermektedir. İstatistik analizleriyle verimliliği artıracak önlemleri almanızda yardımcı olacaktır. downloads |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: izmir Yaş: 26
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Arac Kiralama (Rent A Car ) programı selam, üye olmama rağmen linki göremiyorum, bana yardımcı olurmusunuz ltf. tşkler |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: izmir Yaş: 26
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Arac Kiralama (Rent A Car ) programı Alıntı:
ben bu linke ulaşamıyorum ve bu program bana çok gerekli:( | |
| | |
| | #4 |
| Uye Grubu ![]() | Cevap: Arac Kiralama (Rent A Car ) programı Arkadasım Ureticinin sitesi http://www.emanyazilim.com linkde o siteden direk linktir.Ama suan uretici sitesinde sorun var acılmıyor.Daha once indiren arkadaslardan biri dosyayı eklemezse. Sitenin yayına girmesini beklemekden baska caren yok |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Mersin - Adana Rent A Car Mersin ve Adana başta olmak üzere, bölge illerde rent a car ve transfer hizmeti vermekteyiz. tel:0324 3289222-23 fax:0324 3267773 Mail:info@mersinrentcar.com cep:05334324617/05333654386 url:MERSİN RENT A CAR adres:Cumhuriyet Mah. İsmet İnönü Bul. Recep Yenilmez Apt. 264/C Mersin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |