![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Bakım Onarım forumu içinde "Max Blast (harddisk tamir programı)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Max Blast programı ile harddiskinizi fabrika çıkış haline getirebilirsiniz harddiskinde badsektör ve sektörel arızalar olan ( donanımsal değil) yazılımsal bütün arızaları giderir Genıs Acıklama ve download linki (ingilizce)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Max Blast (harddisk tamir programı) Max Blast programı ile harddiskinizi fabrika çıkış haline getirebilirsiniz harddiskinde badsektör ve sektörel arızalar olan ( donanımsal değil) yazılımsal bütün arızaları giderir Genıs Acıklama ve download linki (ingilizce)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) S.A. LİNK AÇILMIYORKİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BENİM ASIL PROBLEMİM BİLGİSAYARIMDA BULUNAN 2 NCİ HARDDİSK İM OKUMA HATASI VERİYOR YANİ AÇILMIYOR EASEUS Data Recovery Wizard Professional 3.3.4 Demo BU PROGRAM SAYESİNDE HARDDİSK İN İÇİNE GİREBİLDİM AMA DEMO OLDUĞU İÇİN DOSYALARI ALAMIYORUM BEN BU DOSYALARI NASIL KURTARICAĞIM ACİLLL CVP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) tşkler dostum çok ihtiyacım vardı buna |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) ayrıntılı bir kullanma anlatımı da olsa daha güzel olurdu am yinede sınırsız ve sorunsuz teşekkür ederim |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Max Blast (harddisk tamir programı) evet bende bir şey anlamadım başka bir link koyarsanız çok güzel olur şimdiden teşekkürkler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |