![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Pc- internet forumu içinde "Bilgisayarinizdan Sabit Ev Telefonunu Aramaya Ne Dersiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Wwtelcophone 2.0 Arkadaşlar bu program sayesinde aşşağida yazan ülkeleri bilgisayarınızdan kolaylıkla arayabileceksin United States Argentina Australia Austria Belgium Brazil - Bello Horizonte Brazil - Rio de Janeiro Brazil - Sao ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgisayarinizdan Sabit Ev Telefonunu Aramaya Ne Dersiniz Wwtelcophone 2.0 Arkadaşlar bu program sayesinde aşşağida yazan ülkeleri bilgisayarınızdan kolaylıkla arayabileceksin United States Argentina Australia Austria Belgium Brazil - Bello Horizonte Brazil - Rio de Janeiro Brazil - Sao Paulo Bulgaria - Sofia Canada Chile China Colombia - Barranquilla Colombia - Bogota Colombia - Cali Czech Republic Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hong Kong Hungary Iceland Indonesia - Jakarta Ireland Israel Italy Japan Luxembourg Malaysia Mexico - Guadalajara Mexico - Mexico City Mexico - Monterrey Netherlands New Zealand Norway Peru - Lima Poland Warsaw Portugal Puerto Rico Russia - Moscow Russia - St. Petersburg San Marino Singapore South Korea Spain Sweden Switzerland Taiwan UK Venezuela - Caracas Programın en büyük avantaji bizler için türkçe dil seçeneğinin bulunması ancak kurduktan sonra üyelik almanız gerekiyor üyeliğide bu aşşağida verdiğim link e tıklayarak alınız ÜYE OLMAK ICIN TIKLA INDIRMEK ICIN TIKLAYIN 1.88 MB Miror Dowload: http://rapidshare.de/files/10938645/...aller.rar.html
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bilgisayarinizdan Sabit Ev Telefonunu Aramaya Ne Dersiniz acil cevaaaap üye olamadım yardım edermisin emrahyalcin01@hotmail.com adresten yardım edebilirmisiniz lütfen |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |