![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Pc- internet forumu içinde "Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "internetten bedava ev telefonlarıyla istediğiniz kadar istediğiniz numarayı arayabilirsiniz. tek yapmanız gereken programı kurup basit bi şekilde üyelik almak.bunu yapmak içinde bi üyelik adı ve şifre seçiyosunuz birde mail adresi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak internetten bedava ev telefonlarıyla istediğiniz kadar istediğiniz numarayı arayabilirsiniz. tek yapmanız gereken programı kurup basit bi şekilde üyelik almak.bunu yapmak içinde bi üyelik adı ve şifre seçiyosunuz birde mail adresi giriyosunuz o kadar.Sonra bütün dünyadaki ev telefonlarını arayabiliyosunuz.hepsi bu kadar basit...ha birde yurt içi ararken başa90 gelecek mesela 902162555566 gibi.yurtdışı ise mesela almanya 0049 diye başlayacak yurtiçi türkiye ![]() programın resmi web sitesinde programin bedava olduğu ülkeler ve bedava konuşulan telefonlar hakkında bilgi verilmekte size Türkiyeyi ilgilendiren bölüm hakkında belgeler sunuyorum.Sizde resmi web sitesinden kontrol edebilirsiniz http://www.lowratevoip.com/en/rates.html ![]() ![]() Konu blackdiamond tarafından (28-11-2006 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak Arkadaşım bu ücretsiz gibi görünüyor,ben Almanya ve Ankara ile bununla görüştüm.Ancak,en altta şöyle bir yazı var: * Registered users get max 200 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as "Free" for free. When you have run out of Freedays, the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit İngilizce bilen arkadaşlar buna bir bakarlarsa iyi olacak... Bunun net tercümesi nedir?Sonra telefon faturamıza yüksek miktarlarda ücretlendirme gelmesin... |
| |
| | #3 | |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak Alıntı:
burda diyoki kısaca tescilli kullanıcılar 200 dakikadan sonra para ile konuşabilir bunun içinde kredi alması gerekir.kredi alamayınca konuşamazlar.sen de almazsın olur biter .mesela cep telefonları için kredi istiyo.. 200 dakkadan sonra konuşamazsanız tekrar yeni bir üyelik alırsınız..ben şu ana kadar akşamdan beri konuşuyorum.200 dakka bile olsa kolayına dolmuyo ya... Konu blackdiamond tarafından (27-11-2006 Saat 01:06 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak İnşallah dediğiniz gibidir... Ben de kullanıyorum.Emeğinize sağlık... |
| |
| | #5 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak |
| |
| | #6 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arkadaşlar benim konuşma sürem doldu hemen yeni bir üyelik aldım ve konuşmaya devam ediyorum |
| |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak sao kardeş süper bi paylaşım.emeğine sağlık... |
| |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak saolasin kardeş hemen deniyorum |
| |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak kardeş denedim tekrar mennun kaldım.süper bi şe yaw.telefonun köntörle dolsun :) |
| |
| | #10 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arkadaşlar krediisteyince hemen programı kapatıp yeniden üyelik alıyosunuz rastgele bi mail adresi yazsanız bile hemen oluyo.3. üyeliğim aldım.programdan şüphesi olan sitesinden kontrol edebilir. |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |