![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Pc- internet forumu içinde "Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "dediginde haklıysan .iyi bir öncülük yapmış olursunuz.)) sagol eline saglık..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak dediginde haklıysan .iyi bir öncülük yapmış olursunuz.)) sagol eline saglık |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | saol Arkadas emeğine Sağlık Çok Güzel Bi Paylaşım Olmuş..Şimdi Deneyecem Bakalım... |
| |
| | #53 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak kardeş zipten kurarken şifre istiyor.onuda bi yazarsan:smile: :smile: |
| |
| | #54 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arakdaşlar Türkiye'nin free liği kaldırılmış heral. beleş değil dikkat edin. evi aramak 0.001 eur, cebi 0.10 euro. dikkat edin |
| |
| | #55 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 90 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak program için saol ben voip buster kullandım gayet sağlam dı yanlız limit 1 dk idi. tabi bende sahte bi kredikartı numarası sallayarak bu görüşmeyi 5 dk ye çıkardım,cep telefonlarınıda arıyor ozamn test ettim onayladım ;) bankadan onay almaları yaklaşık 5 dk.yi alıyormuş onay almadan kredi hesaba geçiyor ama çok fazla üyelik aldıgım için artık üyelik bile vermiyor:D ayrıyetten adsl kullanıcıları için hiç bir ek para gelmiyor adsl faturaları sabit oldugu için sanırsam yanlız çevirmeli ağ kullanıcıları denemesin gerçi pek kalmadı ama :D
__________________ Hayatı online destek li yaşahelpci.org loganict.org |
| |
| | #56 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak bende bu programı indirmek istiyorum yanlız nasıl yapıcam bilemyorum bana net acıklama yaparsanız sevinirim birde ucret neyy... |
| |
| | #57 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak kardes bi uyelikte sadece 10 saniye konusabiliorum bunun yokmu bi caresi.kredi istiyo ondan sonra cabuk dönersen sewinirim; |
| |
| | #58 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak yaw şifre nee arkadaşlar programı indirdim ama çalışmıyo |
| |
| | #60 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak YA İNSAF MERHAMET BU KONUYU HALA SİTE YÖNETİCİLERİNİN AKTİF TUTMASINA ŞAŞIRIYORUM.ŞU AN BÖYLE BİR ŞEY YOK BUNU HERKES BİLİYOR FAKAT İLGİ ÇEKTİĞİ BİLİNDİĞİ İÇİN HALA ISITILIP ISITILIP SERVİS EDİLİYOR.BURDAN SÖYLÜYORUM ŞU AN İTİBARİYLE YOK BÖYLE BİR OLAY. |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |