![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Pc- internet forumu içinde "Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: abdulhakim ´isimli üyeden Alıntı selamlar türkiyede istediğimiz sabit telefonunu arayabilirmiyiz ,aradığımız yer ücretsiz mi ve süre kısıntısı oluyormu?bilgi verirseniz mutlu olurum.iyi bayramlar.bazı programlar süre sınırı getiriyor örneğin sadece 1 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak babacan bu program en son 5 dakkaya düşmüştü bugün almanya ile 3 dakka görüştüm heralde 5 dakka olarak devam ediyo.. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arkadaslar bu programlari 2 seneye yakin dir kullaniyorum daha genis bilgi icin Yonetici Notu Uyanıklıga gerek yok Siteni tanıtacaksan Site tanıtımı bolumune yaz |
| |
| | #43 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak emeğe geçenlere teşükkür ederim ancak telefon konuşma süresi 55-60 saniye kadar.lafı adamın ağzında bırakıyor.Kredi alsak nasıl olur sorun çözülürmü yoksa . Bu program sms göndermiyor bilen varsa yazarsa sevinirim. |
| |
| | #44 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arkadaşlar bn pu pro yu kurdum ama ancak birkaç sanie konuşuluo sonra kesilio ve limit doldu dio ne yapmam gerekio yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık |
| |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak ya arkadaşlar artık lowratevoip le aramalar sınırsız ve ücretsiz değil.lütfen bunu yeniymiş gibi sunmayalım.bi,liyorum ilgi çekiyor fakat doğru olmadığını anlayınca insanlar tepkilerini siz düşünün lütfen.sevgiler. |
| |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak 10 sn konusuluyo...sonra off...neden. ? bi bilginiz var mi |
| |
| | #47 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak |
| |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak ya şifre istiyor şifresi kaç bu programın |
| |
| | #50 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arkadaşlar şu anda bu voip ve sms programları artık revaçta değil sebebine gelince biz türk milleti olarak beleşe o kadar alışmışızki adamlarda uyandı ve sadece türkiyeyi listeden çıkardılar?voip sunucularına o kadar çok yoğun yük bindirmişki bizimkiler bu sebepten dolayı türkiye içi armaları sonlandırmak zorunda kalmışlar?şu anda boşuna yorulmayın voip konusunu bende araştırıyorum uzun bir süreden beri ve yeni bir program çıkınca SuperMeydan'da karşınızda olucak?şu an ben Almanya üzeri voiple konuşuyorum ama maalesef türkiye şehiriçi aramalarına limit koymuşlar?Adını vermiyorumkki millet galeyana gelmesin ama şu anda bedeva bir voip projesinde neredeyse sona geldik yani yeni bir firma ve tabiiki 1 ay süreyle günde 10 dakika konuşma izni var?ve ülkemizde bu servisin içinde demo olarak piyasya çıktığı gün huzurlarınızda olacak? |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |