![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Pc- internet forumu içinde "Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "senden de korkulur vallahi.nerden buldun buldun bu programı.kullanıyorum.Allah senden razı olsun.bombaların devamını bekliyoruz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() | yaw ne yaptın sen bilekdaymınd.... senden de korkulur vallahi.nerden buldun buldun bu programı.kullanıyorum.Allah senden razı olsun.bombaların devamını bekliyoruz |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak çok güzel yaaaa çoğumuzun işine yarayacak valla |
| |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak Bana gelen mailde şunlar yazıyor: You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call.If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit. Teşekkürler. |
| |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak kardesım cok ısım vardı denemeye zamanım yok ama programı ındırdım guzel bırseye benzıyor sonra denemesını yaparım umarım sıkıntı olmadan calısır paylasımın ıcın tesekkur ederım ben hemen cıkıyorum bye |
| |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak ya beyler bana da bi yardım eder misiniz cep telefonlarını arıyabiliyormuyuz? ve nasılk arıyorum bana biri anlatabilir mi ? şimdiden teşekkürler |
| |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak cep telefonlarını aramak için kredi satın alman gerekiyo.sadece normal telefonlar için geçerli.programı kuruyosun üye oluyosun okadar |
| |
| | #17 | |
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak Alıntı:
şimdi almış olduğun üyelikle konuşma süren dolunca 10 euroya kredi satın alın falan gibi bişey demek istiyo. sen hemen yeni bir maille yeni bir üyelik alıp ordan free konuşmaya devam ediyosun.kredi satın almadığın müddetçe para ödemezsin dostum. olay bu. | |
| |
| | #18 |
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak beyler elinizi çabuk tutun çünkü progaram şuan beta aşmasında deneme aşaması fazla sürmeyebilir |
| |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak arkadaşalr ben anlayamdım şmid yükledim ee ne olcak para felan ödeyekmiyiz bide nasıl ya turkey felan seçiyoz |
| |
| | #20 |
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay olay olay...! İnternetten bedava ev telefonlarıyla konuşmak programı yükledikten sonra kullanıcı adı ve şifre alıyosun.ev ve iş telefonları için para ödenmiyo.cep telefonlarıyla konuşmak için kredi satın alıyosun o kadar.türkiye falan seçme diye bişey yok konuyu iyi oku gayet basit |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |