![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Resim Grafik Prog. forumu içinde "Artrage 2 ile resimleriniz den karikatur yapın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Programı kurarken WHO ARE YOU kısmındaki USER ismini değiştirmeyin.Şifre USER ismine göre düzenlenmiş.Reg codu yazarken kopyala yapıştır yapmayın kabul etmiyor oradaki harfleri küçük yazın. isletim sisteminize gore downloads windows icin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artrage 2 ile resimleriniz den karikatur yapın Programı kurarken WHO ARE YOU kısmındaki USER ismini değiştirmeyin.Şifre USER ismine göre düzenlenmiş.Reg codu yazarken kopyala yapıştır yapmayın kabul etmiyor oradaki harfleri küçük yazın. ![]() isletim sisteminize gore downloads windows icin olanı Macintos icin olanı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artrage 2 ile resimleriniz den karikatur yapın Merhaba, güzel bir site,, faydalı olmak güzel artrage i kurarken herhangi bir user falan sormuyor doğrudan free version olarak kuruyor... bilinir bir sebebi var mıdır ? slm |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artrage 2 ile resimleriniz den karikatur yapın girdim içine resmimi NASIL koycam |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Artrage 2 ile resimleriniz den karikatur yapın ya abi ben resmide koydum fakat bir türlü karikatür yapamadım deneyipte açıkca yazarsan sevinirim! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |