![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "fıkralar" başlıklı konu görüntüleniyor, ":) SAVAŞ HAZIRLIĞI Televizyon filminde Kızılderililerin yüzlerini boyadıklarını gören Can, sordu: - Baba ne yapıyorlar bunlar böyle? - Savaşa hazırlanıyorlar, oğlum. Can, ertesi sabah annesini makyaj yaparken görünce koşup babasının ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fıkralar :) SAVAŞ HAZIRLIĞI Televizyon filminde Kızılderililerin yüzlerini boyadıklarını gören Can, sordu: - Baba ne yapıyorlar bunlar böyle? - Savaşa hazırlanıyorlar, oğlum. Can, ertesi sabah annesini makyaj yaparken görünce koşup babasının yanına geldi: - Baba, kötü şeyler olacak... Annem içerde savaş hazırlığı yapıyor! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- :) TANIMAK Yargıç, Temel'e: - Bu adamdan borç para almışsın, diyerek Dursun'u gösterdi. Neden ödemiyorsun borcunu? - Ben bu adamı tanımayrum. Ondan borç almuş da değilim. Dursun sinirlerdi: - Ula Temel, doğru söyle, beni tanimay musun? - Tanimayrum. Ula sen beni tanimaduğuna göre ben de seni tanımayrum! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- :) YARIŞ ATI Kocasının ceplerini karıştırırken bir kağıt parçası buldu. Üzerinde "Leyla" yazıyordu, bir de telefon numarası vardı. Akşam, kağıdı gösterere sordu: - Bu kimin numarası? - Aa, bilmiyor musun, ünlü yarış atı bu. Bu hafta ona oynadım. On gün sonra koca eve dönünce, karısı: - O ünlü yarı atı Leyla var ya, dedi. İşte o aradı seni |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |