![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "YAĞMUR BAŞLAYINCA" başlıklı konu görüntüleniyor, "Temel, Dursun'a misafirliğe gitmiş. Gece sağnak halde yağmur başlayınca; Dursun konukseverlik göstermiş: "Temel çok fena yağmur yağıyor, eve gitme, burada kal." Temel kabul etmiş, ama ansızın ortadan kaybolmuş.Aradan epeyce zaman ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YAĞMUR BAŞLAYINCA Temel, Dursun'a misafirliğe gitmiş. Gece sağnak halde yağmur başlayınca; Dursun konukseverlik göstermiş: "Temel çok fena yağmur yağıyor, eve gitme, burada kal." Temel kabul etmiş, ama ansızın ortadan kaybolmuş.Aradan epeyce zaman geçtikten sonra kapı çalmış, bakmışlar kapıda sırılsıklam Temel: "Neredesun ula Temel merak ettik ?" "Eve cittum pijamamu aldum da..." ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YAĞMUR BAŞLAYINCA Güzelmiş canım emeğine sağlık:) |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YAĞMUR BAŞLAYINCA her hareketi ayrı bi güldürüyor insanı Allah bu temeli iyi etsin. ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |