![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "idare etsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Genc koca eve gelmis, karisi boynuna sarilarak karsilamis onu.. >>>"Hayatim harika bir haberim var.. Bir ay geciktim.. Herhalde bir >>>bebegimiz olacak, Doktor bu sabah test yapti.. Sonucunu alana >>>kadar >>>lütfen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | idare etsin Genc koca eve gelmis, karisi boynuna sarilarak karsilamis onu.. >>>"Hayatim harika bir haberim var.. Bir ay geciktim.. Herhalde bir >>>bebegimiz olacak, Doktor bu sabah test yapti.. Sonucunu alana >>>kadar >>>lütfen kimseye soylemeyelim!" demis heyecanla.. >>>Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli son faturayi >>>odemedikleri icin kapiyi calmis, >>>"Siz bayan Smith misiniz? Biliyor musunuz bir aylik gecikmeniz >>>var..!" >>>"Bir aylik gecikmem oldugunu siz nereden biliyorsunuz?" >>>demis kadin hayretle.. >>>"Bayan, dosyalarimizda acikca gorunuyor..!" >>>"Nee?, Dosyalarinizda mi?" >>>"Kesinlikle!" >>>"Beyefendi, lutfen bu gece esimle gorusmeliyim!" demis kadin >>>ve korkuyla olani biteni esine anlatmis.. >>>Kocasi ertesi sabah kizgin bir boga gibi elektrik idaresine >>>dalmis.. >>>"Neler oluyor burada?. Karim bir dosyadan bahsetti.. Aylik >>>gecikmesi ile ilgili!" diye bagirmis adam.. "Sakin olun.. Ciddi >>>birsey >>>degil!" demis memur.. >>>"Bu gecikme icin bize borclusunuz!" >>>"Size mi borcluyum? Ya odemezsem??" >>>"O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacagiz!" >>>"Ama o zaman karim ne yapacak?" >>>"Bilmiyorum!" demis, memur.. "Hanimefendi artik mumla falan idare >>>eder !!! "
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |