![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Bush Ölünce" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bush ölmüs, cehenneme gitmis. Zebani basi "tamam" demis, "Amerikadan gelenler için özel bölmemiz var. Ama üç kisilik, hepsi de dolu. Senin günahin hepsinden fazla oldugu için seçme sansi senin olacak. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bush Ölünce Bush ölmüs, cehenneme gitmis. Zebani basi "tamam" demis, "Amerikadan gelenler için özel bölmemiz var. Ama üç kisilik, hepsi de dolu. Senin günahin hepsinden fazla oldugu için seçme sansi senin olacak. Birini affet, yerine sen geç." Bush ilk hücreye girmis, bakmis Nixon elinde balyozla tas kiriyor. Basinda da bir Vietnamli onu kamçiliyor. "yok" demis, "Benim zaten biraz omuzum agriyor, tas kiramam". Ikinci hücrede, babasi bush'u bulmus. Irak savasi ardindan petrole bulanmis körfez suyundan bir havuza daliyor, tam çikinca bir daha dalmak zorunda kaliyor. "Aman" demis Bush, gözü korkmus, "Benim yüzmeyle aram öteden beri iyi degildir." Üçüncü hücrede Clinton varmis. Sirt üstü bir yataga Isa vaziyetinde baglanmis, çiplak, Monica'da yatakta ve Clintona'a Oral seks yapiyor. Bush'un agzi kulaklarina varmis, "tamam" demis, "Bu cezayi kabul ediyorum". Zebani basi bir tuhaf bakmis, "Emin misin?" diye sormus. "Eminim" demis Bush. "Sen bilirsin" diye kafasini sallamis Zebani, sonra hücrenin kapisini açip bagirmis: "Tamam Monica, serbestsin!"
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |