![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Rahibe + 16" başlıklı konu görüntüleniyor, "Rahibe Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe: -"Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki" diyor. Rahip soruyor: -"Neden ona o.... çocuğu diyorsun?" -"Çünkü o benim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Rahibe + 16 Rahibe Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe: -"Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki" diyor. Rahip soruyor: -"Neden ona o.... çocuğu diyorsun?" -"Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor." Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş: -"Böyle mi?" -"Evet!" -"Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım! -"Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor." Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -"Böyle mi?" -"Evet!" -"Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez." -İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni." Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor; -"Böyle mi?" -"Evet" diyor yeniden rahibe. Rahip: -"Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil." Rahibe bu sefer bağırıyor: -"Ama o AİDS'liymiş." -"Vay o..... çocuğu!" |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |