![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "erkeklerin zaafları" başlıklı konu görüntüleniyor, "GAZİNODA iki görevli sıkıntıdan patlamış bir şekilde rulet masasında dikiliyorlarmış... Derken içeri fıstık gibi bir sarışın girmiş, masaya 10 bin dolar koymuş veee; - "Baylar, umarım sizin için sorun olmaz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeklerin zaafları GAZİNODA iki görevli sıkıntıdan patlamış bir şekilde rulet masasında dikiliyorlarmış... Derken içeri fıstık gibi bir sarışın girmiş, masaya 10 bin dolar koymuş veee; - "Baylar, umarım sizin için sorun olmaz ama, ben çıplakken kendimi daha şanslı hissediyorum" diyerek oracıkta çırılçıplak soyunmuş... Sonra elindeki zara öpücük kondurmuş ve; - "Haydi tatlım, bana yeni kıyafetler lazım" diye, zarı fırlatmış... Ve, -"Evet!.. Evet!.., Kazandım!.." diye, sevinç çığlıkları atarak iki adama sarılıp öpmüş, kıyafetlerini toplamış, masadaki bütün paraları almış ve koşa koşa gitmiş... iki adam da bakakalmışlar... Biri "vaovv" demiş, "ne kadındı be... peki kaç atmıştı ?" Öteki cevap vermiş; "Bilmeem..." KISSADAN HİSSE: Bütün sarışınlar aptal değildir, ama bütün erkekler erkektir.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 239 Rep: 23524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklerin zaafları Güzeldi gerçekten,e hep diyoruz erkeklerin zaafları işte:) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 17 ![]() | Cevap: erkeklerin zaafları alınganlık göstermicem...(çok biliosunuzzzzzzz) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: erkeklerin zaafları Çok süper teşekkürler devamını bekleriz :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |