![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Bekaret Kemeri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sovalyelerin gozupek oldugu eski zamanlarda bu sovalyelerden biri Hacli Seferlerine cikmaya karar verir. Yola cikmadan once kahyayi yanina cagirir: - Hacli Seferlerine katilacagim. Karimin bekaret kemerini sana veriyorum. Sana guveniyorum. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Bekaret Kemeri Sovalyelerin gozupek oldugu eski zamanlarda bu sovalyelerden biri Hacli Seferlerine cikmaya karar verir. Yola cikmadan once kahyayi yanina cagirir: - Hacli Seferlerine katilacagim. Karimin bekaret kemerini sana veriyorum. Sana guveniyorum. 10 yil icinde donmezsem anahtari kullanabilirsin. Sovalye bastan asagi donanir, tozlu yollara revan olmadan once donup son bir kez satosuna bakar. Birden kahyanin, bagirarak nefes nefese satodan disari kostugunu gorur: - Durun! Durun! Majesteleri. Oh, iyi ki size yetisebildim. Yanlis anahtar vermissiniz. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekaret Kemeri hahahahaha hızlı kahya güzeldi:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekaret Kemeri emanet edilecek şey var emanet edilmeyecek şey var ben olsam anahtarıda alır giderdim ne kahyaya emanet edicem ama yazık olan kadına olur ya sovalye gelmezseee
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekaret Kemeri kullanılacak hali kalmaz da ne demek eşyadan bahsetmiyoruz david fıkrada olsa hemcinslerime sahip çıkarım laflarımıza dikkat ok?
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |