![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Akıllı Kız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birgün ayşe ve ali oyun oynuyorlarmış (ayşe 13 , ali 12 yaşında). Ali demişki ayşe sen benden büyüksün ağaca çıkıp şu elmayı alır mısın benim için? -anneme sormam lazım..demiş neyse ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Akıllı Kız Birgün ayşe ve ali oyun oynuyorlarmış (ayşe 13 , ali 12 yaşında). Ali demişki ayşe sen benden büyüksün ağaca çıkıp şu elmayı alır mısın benim için? -anneme sormam lazım..demişneyse ayşe gitmiş annesine anne ali bana böyle böyle dedi demiş annesi.. -hayır kızım sakın çıkma ali senin kilotunu görmek için öyle söylüyor. demiş.. biraz zaman geçtikten sonra.. ayşe eve gelir.. anne:kızım ağaca çıkmadın değil mi? demiş.. ayşeden ilginç cevap... -sen merak etme annecim ağaca çıkdım hemde ali kilodumu göemedi.. anne: -nasıl oldu peki kızım?? kız: -çok basit annecim kilotumu çıkartıp öyle çıktım ağaca ) anne: -neeeeeeeeeee!!!!!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akıllı Kız pekde akıllıymış maşşallah :))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akıllı Kız iyi oldu ona okadar meraklı olmasın oda:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |