![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Bana Bir Bira" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana bir bira adam bara girer barmen kıza: "hey koca kıçlı bana bir bira" diye seslenir. Kısa bir tartışmadan sonra adam bardan atılır... İki gün sonra aynı adam aynı bara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Bana Bir Bira Bana bir bira adam bara girer barmen kıza: "hey koca kıçlı bana bir bira" diye seslenir. Kısa bir tartışmadan sonra adam bardan atılır... İki gün sonra aynı adam aynı bara gelir aynı barmen kıza: "hey küçük memeli bana bir bira" diye seslenir. Gene tartışma ve bodyguardlar yine adamı bardan atarlar... Üç gün sonra adam yine gelir. zorla ve kibar olacağına söz vererek bara girer. bütün gözler üzerindeyken aynı barmen kıza yönelerek: "bir bira rica ediyorum" der. ikinci, üçüncü, dördüncü.... adam gayet kibar... Sonunda barmen kız cesaret alıp adama yaklaşır ve yavaşça: "gerçekten göğüslerimi küçük mu buldunuz" diye sorar. Adam sakın: "evet ama, sanırım basit bir çözümü var" kız heyecanla: "nasıl" diye sorar... adam: "her gün bir parça tuvalet kağıdı alıp günde bir veya iki kez memelerinin arasına süreceksin'' diye yanıtlayınca kız umutla: "gerçekten işe yarar ve göğüslerim büyürmü ki '' diye sorar. adam kendinden emin bir ifadeyle: "kesinlikle, bak aynı yöntem kıçın da nasıl işe yaramış" |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bana Bir Bira Güzeldi emeğine sağlık:)................ |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bana Bir Bira Bunu bir saldırı olarak kabul ediyorum en kısa zamanda erkeklerle ilgili fıkralar gündeme getirilecektir sayın david duyurulur!!!
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |