![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "BİR BEBEĞİN YARIM KALMIŞ GÜNLÜĞÜNDEN..." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Kimbilir ne kadar sancılı bir "süreç" sonunda o "sonuca" ulaşılmıştır onu hiç düşünmeyiz" Aslında en güzelini yapıyoruz insanın bi anda duyguları alt ust oluyor ağlıyası gelıyor.Sonucunda bir hayat var ama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü "Kimbilir ne kadar sancılı bir "süreç" sonunda o "sonuca" ulaşılmıştır onu hiç düşünmeyiz" Aslında en güzelini yapıyoruz insanın bi anda duyguları alt ust oluyor ağlıyası gelıyor.Sonucunda bir hayat var ama en iyisi düşünmemek :( akşam akşam nereden açtıysam böyle konu içimizi kararttım helal olsun bana |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü o kadar cok kurtaj vakasi var ki- istanbul da 250-300 ytl 15-20 dakikalik bir operasyon'' sira icin 1-2 hafta onceden randevu aliniyor' toplum icinde cinsellik bastirlildikca gayriresmilige donusuyor iliskiler' gizli patlama yasaniyor' sakli gizli olunca Bilincsiz yapiyoruz ' bazen bilip te savsakliyoruz sonuc bu.. |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü Alıntı:
Bilakis çok iyi yaptınız sn . Görkem . Bu konu konuşulmayı hakeden ve konuşulması gereken bir konu . Teşekkür ederiz böylesi bir başlık için . ![]() Elbette haklısınız sn. orkuorkun , gizlilik ve yasak her zaman tepki ortamı hazırlar . "kürtaj" elbette ki hem annenin bedensel ve ruhsal sağlığı için risklidir hem de daha doğmamış bir bebeğin canına mal olduğu için büyük de bir vicdan muhasebesidir . Yalnız maalesef ki , o kadar kötü ve akla hesaba gelmeyen olaylar yaşanıyo ki kürtaj kaçınılmaz bir sonuç oluyor . Dİleriz ki bu çirkinlikler yaşanmaz ve dünyaya gelme hakkı hiçbir bebeğin elinden alınmaz . | |
| | |
| | #14 |
| Banned | Cevap: Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü çok haklı olduğunuz yönler var ancak ben kürtaja tam anlamıyla karşı değilim.Çok exstrem durumlarda kürtaja başvurulabilir diye düşünüyorum. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |