![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Profesör ve öğrenci" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci >tüm yerler dolu olduğundan gidip >üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. >Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada >oturamaz!" >Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..." ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Profesör ve öğrenci Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci >tüm yerler dolu olduğundan gidip >üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. >Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada >oturamaz!" >Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..." >Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve >sinavini basarisiz >gecmesi icin elinden geleni yapmis. >Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. >Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, >digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? >Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..." >Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..." >Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer... >Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine >"Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. >Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz. "- demis. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |