![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Ava Giden Avlanır" başlıklı konu görüntüleniyor, "avukat olan bir adam seyahat için uçağa biner aynı uçağa sarışın alımlı güzel bi bayanda biner avukat bey hem güzel bayanı etkilemek, hemde güzel vakit geçirmek için, güzel bayanla konuşmaya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ava Giden Avlanır avukat olan bir adam seyahat için uçağa biner aynı uçağa sarışın alımlı güzel bi bayanda biner avukat bey hem güzel bayanı etkilemek, hemde güzel vakit geçirmek için, güzel bayanla konuşmaya başlar. -Bakın güzel bayan ben size bir soru soracağım eğer bilirseniz ben size 50 dolar vericeğim siz bana soru soracaksınız ben bilirsem siz bana 5 dolar vericeksiniz. Güzel bayan hemen kabul eder. avukat hemen sorusunu sorar: -gökte kaç adet yıldız bulunur diye? bayan hiç düşünmeden çantasından çıkarıp 5 doları verir. sıra tabi sarışın bayana gelmiştir. hemen sorar sorusunu: -tepeye 3 ayakla çıkan,aşağı dört ayakla inen şey nedir diye? adam düşünür düşünür ama bir türlü bulamaz. ve sonunda cebinde 50 doları çıkarıp verir. adam tabi merak eder sorunun cevabı neydi diye: -neydi cevap? kadın çantasından 5 dolar çıkarıp vermiş. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |