![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "gelin Kaynana" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kaynana ; - gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup Konusarak anlayalim demis. Gelin de ; -Tabi Anne konusal*m demis.. Kaynana baslamis anlatmaya. - Aman kizim benim 3 halim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | gelin Kaynana Kaynana ; .- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup Konusarak anlayalim demis. Gelin de ; -Tabi Anne konusal*m demis.. Kaynana baslamis anlatmaya. - Aman kizim benim 3 halim vardir dikkat et. Sagima gul Takmissam; neseli olurum. Her yola gelirim. -Kulagimin arkasina gul takmissam havamda olmam. Cok israrci Olma. - Eger ki yakama yada kulagima gul takmamissam sakin ha, Etrafimda Dolasma cok sinirli Olurum. Gelin, kaynana lafini bitirince girmis lafa; -Amaaaan Anneee.. Benim oyle 3-5 halim falan yoktur. Bacak Bacak Ustune atarim, Sigarami yakarim, Sen gulunu KICINA DA taksan Ben keyfime Bakarim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gelin Kaynana çok güzel bir paylaşımdı yüreğine sağlık paylaşımlarının devamını dilerim. iyi forumlar... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |