![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Yerde Para Buldum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir gün kayseri'lilerle lazlar savaş yapıyorlarmış.Kayserililerin aklına bir fikir gelmiş.Demişlerki; bu lazların hemen hemen yarısı Temel, diğer yarısıda Dursun'dur .Ve daha sonra savaşın ortasında bağırmaya başlamışlar: -temel! temel!!! Lazlardaki temeller ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yerde Para Buldum Bir gün kayseri'lilerle lazlar savaş yapıyorlarmış.Kayserililerin aklına bir fikir gelmiş.Demişlerki; bu lazların hemen hemen yarısı Temel, diğer yarısıda Dursun'dur .Ve daha sonra savaşın ortasında bağırmaya başlamışlar: -temel! temel!!! Lazlardaki temeller kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar. Daha sonra kayserililer : -Dursun! dursun!!!! Diye bağırmışlar. Dursunlarda kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar.Lazlardan çok az kişi kalmış ve onlarında aklına bir fikir gelmiş.Ve: -Yerde para buldum bu kimin? diye bağırmışlar. Bütün Kayserililer kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yerde Para Buldum Biraz dokundurmalı bir fıkra ama yinede süperdi emeğine sağlık
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |