![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Hoca Öğrenci Din..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hoca Ogrencı Din ... Bir gün sınıfta hocanın biri,öğrencilerini tek tek ayağa kaldırıp sorular sorar : İlk öğrenciye - Senin adın ne? - Kevser - Kevser kızım hadi bakalım bize ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoca Öğrenci Din... Hoca Ogrencı Din ... Bir gün sınıfta hocanın biri,öğrencilerini tek tek ayağa kaldırıp sorular sorar : İlk öğrenciye - Senin adın ne? - Kevser - Kevser kızım hadi bakalım bize bi kevser oku İlk öğrenci Kevseri okur.Hoca ikinci öğrenciye gider. - Senin adın ne ? - Fatih - Hadi bakalım sende bize bi Fatiha oku ! Çocuk duayı okur.Hoca üçüncü öğrencinin yanına gider.Onu ayağa kaldırır. - Senin adın ne bakalım ? Çocuk cevap verir: -Hocam benim adım Yasin ama arkadaşlar bana aralarında kısaca Sübhaneke derler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca Öğrenci Din... Güzeldi...Emeğine sağlık...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca Öğrenci Din... Alıntı:
Emeğinize sağlık kardeşim. | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca Öğrenci Din... Zeka işte bu .. zavallı çocuk uzun olunca yasin ne yapsın en kısasını tercih etmiş... çok güzeldi hayatım .. saol
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onu ezbere bilmek o kadarda kolay değil zaten küüçücük çocuk ne bilsin ama hakkaten parlak zeka işte eminim zorlasa ezberler bu ![]() Ellerine sağlık
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |