![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "kadınlardan müthiş cevaplar :)))))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?... Kadın: Neden?... Sizin yok mu?... ... Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadınlardan müthiş cevaplar :))))) Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?... Kadın: Neden?... Sizin yok mu?... ... Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... ... Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez?... Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam... ... Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz?... Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım... ... Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız... Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız... ... Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim... Kadın: Nasıl?... Gidiyor musunuz yoksa?... ... Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz?... Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam... ... Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm... ... Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?... Kadın: Sizden saklanıyordum... ... Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |